Annak tudatában léphettünk pályára az NBII-es bajnokság utolsó fordulójában a Bácsalmás vendégeként, hogy az eredménytől függetlenül már biztos a második helyünk a tabellán. Ettől függetlenül szerettünk volna szépen búcsúzni a 2020/2021-es bajnoki évtől, így bíztunk a pontszerzésben.
A mérkőzés a hazaiak fölényével indult, jól használták ki hibáinkat támadásban és védekezésben egyaránt. A játékrész derekára 4-5 gólos előnyt alakított ki a Bácsalmás (18. perc 9-4), ekkor szerencsére feljavult a játékunk és huszáros hajrával döntetlenre hoztuk az eredményt a szünetre.
A második félidőben már minden a mi elképzeléseink szerint alakult. Jó játékkal sikerült növelni előnyünket, innentől már nem volt kérdéses fiatal csapatunk győzelme. Örömteli, hogy ezúttal is mindenki jó játékkal járult hozzá a sikerhez, de Rácz Vivien 10 lőtt gólja mindenképp kiemelendő.
Ezzel a szép győzelemmel sikerült megkoronázni tavaszi szereplésünket, fiatal csapatunk megőrizte második helyét a tabellát.

Bácsalmási PVSA – Hódmezővásárhelyi LKC 25-31 (13-13)
NBII női felnőtt bajnokság – 20. forduló
Kelebia (zárt kapuk mögött)
Jv: Meilinger, Szabadfi
HLKC: Áncsán – Ötvös 2, Bugnó 1, Török 3, Blaskovics 6, Vörös, Prikler 1, Cs: Rácz G. (k), Jován (k), Fehér 1, Klemm 3, Kovács, Petróczi, Rácz V. 10, Földesi L. 4, Varga
Bácsalmás góllövői: Rothpflug 9, Csordás 6, Wettstein 4, Kárász 3, Hankószki 2, Madarász 1
Kiállítások: 8 illetve 6 perc
Büntetők: 7/6 illetve 7/7

Papp Mihály mb. vezetőedző: “Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést védekezésben és támadásban egyaránt, amivel sikerült 5 gólos hátrányba kerülnünk. A 20. perctől kezdve azonban sokat javult a védekezésünk és a helyzetkihasználásunk, így a szünetre ledolgoztuk a hátrányunkat. A második félidőben ez a tendencia tovább folytatódott és sikerült kialakítani egy megnyugtató 4-5 gólos előnyt, amit tudtunk  tartani, sőt a meccs végéig növeltük is. Két ponttal és pozitív élményekkel búcsúzhattunk a szezontól.”

A mérkőzésen készült fotók megtekinthetőek ITT!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.