Nehéz és kézilabdát nélkülöző hónapokon vagyunk túl. A munka persze a koronavírus idején sem állt meg NB II-es csapatunk háza táján, május közepéig edzésben maradtak a lányok, akik most nyári pihenőjüket töltik. Az online edzés viszont hamarosan megkezdődik, július 27-én pedig a közös munka is elindulhat – Dankó Ervin vezetőedzővel beszélgettünk.

Read More → Július végén kezdi a közös felkészülést a HLKC NB II-es csapata

A Magyar Kézilabda Szövetség befejezettnek nyilvánította a 2019/20-as versenyszezont, amely döntés a koronavírus helyzet miatt sajnos valóban ott lógott a levegőben. A kiírásokban így bajnokok és kiesők sem lesznek, de természetesen a korosztályos-bajnokságok sem folytatódnak. Áncsán Istvánt, a HLKC ügyvezetőjét kérdeztük a kialakult helyzetről.

Read More → A szezon véget ért, az edzések viszont nem állnak le

DÖNTÉS A 2019/2020-AS VERSENYEKRŐL A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei bajnokságok és kupasorozatok, valamint a Gyermekbajnokság és Kisiskolás Bajnokság sorsáról. A döntés értelmében a felfüggesztett idény kapcsán helyezéseket nem állapított meg a Szövetség. Mindez azt jelenti, hogy egyetlen bajnoki sorozatnak nincsenek győztesei és […]

Read More → BEFEJEZETTNEK NYILVÁNÍTOTTA A SZEZON VERSENYEIT AZ MKSZ

Magyarország kormányának döntése alapján, a kihirdetett veszélyhelyzet rendelkezései szerint a március 14.-én, szombaton 13.00 órától sorra kerülő serdülő és 17.00 órától lejátszandó NBII női felnőtt bajnoki mérkőzések Algyőn  ZÁRT KAPUK mögött kerülnek megrendezésre! Egyúttal tájékoztatjuk tisztelt Szurkolóinkat, hogy a rendelkezés visszavonásáig csapataink (beleértve utánpótlás és felnőtt csapatunkat) összes mérkőzése zárt kapuk mögött kerül lebonyolításra.

Read More → MÉRKŐZÉSEK ZÁRT KAPUK MÖGÖTT