hlkc bejegyzései

VARGA JÓZSEF FELNŐTT CSAPATUNK ÚJ VEZETŐEDZŐJE

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club sikeres tárgyalásokat folytatott Varga Józseffel, így január 4.-től a korábban több élvonalbeli klubnál is eredményesen dolgozó tréner veszi át felnőtt csapatunk irányítását. Varga József Debrecenben kezdte edzői pályafutását utánpótlás csapatok mellett, majd az élvonalbeli felnőtt gárdát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

BARTÓK CSABA VEZETŐEDZŐ TÁVOZIK EGYESÜLETÜNKTŐL

A Hódmezővásárhelyi LKC elnöksége és Bartók Csaba 2017. január 2.-án közös megegyezéssel megszüntette az NBI/B felnőtt csapatunk irányítására vonatkozó vezetőedzői megbízatást. Egyesületünk ezúton is köszönetet mond Bartók Csabának munkájáért, és további sportsikereket kíván számára!

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP – V.

Új edzővel, gyökeresen megváltozott csapattal vágtunk neki az idei ifjúsági bajnokság küzdelmeinek. Utánpótlás csapataink 2017 őszét bemutató sorozatunk zárásaként Papp Mihály edző értékeli a csapat szereplését. – Ifi csapatunk ebben a szezonban a II. osztály keleti csoportjában szerepel. A 22 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP – IV.

Sorozatunk mai részében Beslin Anikót kérdeztük az U13 és serdülő csapataink 2017. őszi teljesítményéről, a kitűzött célokról és azok megvalósulásáról. – Csapatom ebben az évben az I. osztályú U13-as Gyermekbajnokságban, illetve a  Serdülő Bajnokság másodosztályában indult. Kitűzött céljaink eddig sajnos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP – III.

Sorozatunk aktuális részében a 2006/2007 korosztályos csapaaink edzőjét, Fogl Barbarát kérdeztük a magunk mögött hagyott szűk félévről. – Idén már a 4. évet kezdtük meg közösen a lányokkal. Úgy érzem az elmúlt években szépen összecsiszolódtunk. Az idei idényt már nagyon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP – II.

Múlt héten megkezdett, utánpótlás csapatainkat bemutató körképünket a 2008/2009 korosztállyal folytatjuk. Farkas Lajos edző az U9 és U8 csapataink őszi munkájáról és elért eredményeiről számol be. – Kimondottan ez az életkor, amikor a koordináció és a kondicionálós képességek kellően megalapozhatják a gyermekek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP – I.

Az év végéhez közeledve utánpótlás-csapataink 2017 őszét vettük górcső alá. Sorozatunkban edzőinket kérdeztük az elvégzett munkáról, sportolóink és csapataink fejlődéséről, a kitűzött célokról és azok megvalósulásáról. Első állomásként a Hódmezővásárhelyi LKC és Szent István Általános Iskola együttműködéseként működő iskolai U7 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

VERESÉG A SZEZON UTOLSÓ MÉRKŐZÉSÉN

Nem tudtunk meglepetést okozni az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, a hazai csapat gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. Sajnos az első félidőben hiányzott az összpontosítás a játékunkból, valós lehetőségünk  volt szorosan tapadni a hazaiakra, de a helyzetkihasználásunk ezúttal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

GÖDÖN ZÁRJUK AZ ŐSZI SZEZONT

Könnyűnek közel sem ígérkező mérkőzéssel búcsúzik felnőtt csapatunk a 2017-es évtől Gödön. Vendéglátóink 16 szerzett ponttal  tabella 6. helyén állnak. Figyelemre méltó, hogy a gödi csapat hazai pályán még csak pontot sem vesztett ezidáig. Legutóbb az addig a bajnoki tabellát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

U13 – SIKERES RAJT A RÁJÁTSZÁSBAN

Kisvárdán lépett pályára az Országos Gyermekbajnokság U13 I. osztály Alsóházi Rájátszás első fordulójában korosztályos csapatunk. A hosszú utazás nem látszott meg a lányok teljesítményén, magabiztos játékkal 4 pontot szereztek a Vác és a házigazda Kisvárda csapatai ellen. Országos Gyermekbajnokság U13. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!