HLKC Hírek kategória bejegyzései

HLKC Hírek

CSALÓDOTT, AKI TÖBBET VÁRT…

Nem sikerült győzelemmel búcsúzni az NBI/B 2017/2018. évi felnőtt bajnokságtól, a Göd tartalékos felállásban is győzni tudott a Balogh Imsiben. Az már a mérkőzés előtt nyilvánvaló volt, hogy a 12. helyről sem előre, sem hátra nem mozdulhat el csapatunk, így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

A SZÉP BÚCSÚBAN REMÉNYKEDVE

Az utolsó fordulóra kerül sor szombaton az NBI/B női felnőtt bajnokságban, csapatunk a mezőny egyik meghatározó csapatát a Gödöt fogadja 16.00 órai kezdettel a Balogh Imsi Sportarénában. Sajnos az már korábban kiderült, hogy csapatunk kieső helyen zárja a 2017/2018-as pontvadászatot, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

AKIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Az ország legtehetségesebb serdülő-korú, 2004/2005-ben született játékosainak megyei, majd regionális kiválasztói után Egyesületünk nagy büszkeségére Berei Krisztina bekerült a magyar serdülő válogatott bő 60 fős keretébe. A lányok országos, keleti kiválasztójára május 9.-én Gyöngyösen került sor, ahol Krisztina ezúttal is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

BALMAZÚJVÁROSBAN MARADTAK A PONTOK

Egy félidőn keresztül jól tartottuk magunkat a Balmazújváros otthonában, reális esély mutatkozott a pontszerzésre. 2 gólos hazai előnnyel fordultak a csapatok, de sajnos a második játékrész első 10 percében a lényeges kérdések eldőltek. Míg mi csak egyszer tudtunk betalálni az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

ÓRIÁSI JÁTÉKVEZETŐI HIBA- NEM VÁRT HELYRŐL KAPOTT SEGÍTSÉGET A SZENTENDRE

Meseszépen indult, rémálom-szerűen végződött a Szentendre elleni kiesési rangadó szombaton az NBI/B felnőtt bajnokságban. Nagyon fontos, sorsdöntő mérkőzésre készültünk, esetleges győzelmünkkel ugyanis jó pozícióból várhattuk volna a bajnokság utolsó két fordulóját. Már az első percektől látszott, hogy Varga József irányításával … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

A FOGADKOZÁSOK IDEJE LEJÁRT, CSAK A GYŐZELEM TARTHAT VERSENYBEN

Talán az utolsó esélyeink egyike a szombati, Szentendre elleni mérkőzés a bennmaradás kiharcolására az NBI/B hétvégi fordulójában. A múlt heti hajdúnánási vereségünk, és vetélytársaink eredményei a lehető legrosszabb forgatókönyvet hozták számunkra az utolsó 3 fordulóra. Úgyhogy ezúttal eltekintünk a fogadkozásoktól és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

KÍNOSAN NAGY POFON HAJDÚNÁNÁSON

A múlt heti győzelmünk, és az azt követő fogadkozások ellenére nagy verésbe szaladtunk bele a Hajdúnánás elleni kiesési rangadón az NBI/B 23. fordulójában. Sajnos kevés értékelhető momentuma volt számunkra a mérkőzésnek, a hazai csapat ugyan semmi extrát nem nyújtott, de így is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

SAJÁT KEZÜNKBEN VAN A SORSUNK

Ha nem is minden, de sok lényeges kérdés eldőlhet vasárnap a Hajdúnánás elleni idegenbeli meccsünkön. Az új bajnoki rendszerben jövőre 12 csapatos lesz az NBI/B, így az idei évben elvileg akár 5 csapat is kieshet. A hátralevő 4 fordulóban még … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

U11-ES CSAPATUNK TAROLT A VASÁRNAPI FORDULÓN

Vasárnap Algyőn került megrendezésre az Országos Gyermekbajnokság aktuális fordulója az U11 korosztályban. Lányaink két nagy-arányú győzelmet arattak a Kiskunhalas és a Kecskemét gárdája ellen. Országos Gyermekbajnokság – U11 Badó László Régió “A” csoport 2018.04.15., Algyő Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti NKSE … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!

FÁRASZTÓ ÚT UTÁN FELEJTHETŐ TELJESÍTMÉNY

Sajnos még csak megnehezíteni sem sikerült a serdülő bajnokságban a Hajdúnánás dolgát. Hosszú buszozás után kissé bágyadtan és fásultan játszottak lányaink, így az egyébként is lényegesen esélyesebb dobogós hazai csapat magabiztosan tartotta otthon a két pontot. Hajdúnánás SK – Hódmezővásárhelyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: HLKC Hírek | Hozzászólás most!