Szeghalmi NKC – Hódmezővásárhelyi LKC 29-28 (17-13)
NBII női felnőtt bajnokság
Szeghalom, Városi Sportcsarnok (zárt kapuk mögött)
Jv: Babidorics, Reszegi
HLKC: Áncsán – Ötvös 3, Bugnó 2, Török 4, Blaskovics 1, Vörös 5, Kovács 4, Cs: Rácz G. (k), MolnárK. 2, Varga 2, Prikler, Klemm 1, Földesi L. 1, Rácz V., Petróczi 3
Szeghalom góllövői: Kiss 6, Hegedűs 5, Szijjártó 5, Petri 4, Tóth 4, Pincés 3, Molnár 2
Kiállítások: 10 illetve 8 perc
Büntetők: 3/1 illetve 3/3

Nem tudtuk tovább növelni pontjaunk számát az NBII bajnokságban, sajnos Szeghalmon 1 gólos vereséget szenvedtünk.
Az első játékrészben végig kiegyenlített játék folyt a pályán, egyik csapat sem tudott előnyt kiharcolni magának. Sok hiba jellemezte a játékunkat, főleg az elmúlt meccseken jól működő védekezéssel voltak problémáink. Sajnos az utolsó öt perc rövidzárlatának köszönhetően a hazai csapat 4 góllal el tudott lépni (17-13) a szünetig.
A második félidőben fokozatosan dolgoztuk le a hátrányunkat, sőt a félidő derekán át is vettük a vezetést (45. perc 22-24). Ekkor felvillant az esély, hogy leszakítjuk a hazaiakat, és megszerezzük az újabb két pontot. Azonban nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel, hibáinkat kihasználva aSzeghalom megfordította az eredményt, és szoros hajrában végül 1 góllal megnyerte a találkozót. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy fiatal játékosunk, Varga Nóra fejsérülést szenvedett, ezúton gyors felépülést kívánunk Neki.

Deák Tamás mb. vezetőedző: “Ha az előző 2 mérkőzésünk játékát hozzuk akkor nem akozott volna gondot a Szeghalmi csapat sem. Nagyon dekoncentráltan és pontatlanúl játszottunk, sokat hibáztunk védekezésben főleg az első félidőben. Látjuk a hibákat és a héten azon leszünk , hogy ezeket kijavítsuk.”

Szombaton újabb fontos és nehéz  mérkőzésre vár a csapatra, a tabellán 4. helyen álló Kézilabda Szeged SE látogat a Balogh Imsibe (16.00).

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.