Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 23-32 (11-16)
NBII női felnőtt bajnokság
Hódmezővásárhely, Balogh Imsi Sportcsarnok (zárt kapuk mögött)
Jv: Rigó, Rizinger
HLKC: Áncsán – Ötvös 8, Bugnó, Török 1, Blaskovics, Vörös 2, Prikler 2, Cs: Rácz G. (k), Kovács, Fehér 2, Klemm 6, Petróczi, Fürdök, Nagygyörgy 1, Rácz V. 1
KSZSE góllövői: Kiss 6, Csányi 6, Szűcs 5, Kertész 4, Nagy 4, Fehér 2, Forgó 2, Horváth 1, Szigetvári 1, Tornyi-Molnár 1
Kiállítások: 8 illetve 6 perc
Büntetők: 7/5 illetve 2/2

A tavaszi szezon legygengégg teljesítményt nyújtotta csapatunk szombaton, aminek törvényszerű vereség lett a vége a Kézilabda Szeged ellenei megyei rangadón.
Sajnos már a mérkőzés elején látszott, hogy hiányzik a lendület és az elképzelés a játékunkból. A szegediek szerezték a meccs első góljait, és végig vezetve megérdemelten vitték el a pontokat.
Az elején még valamelyest tudtuk tartani a lépést, de ez is csak a 4-5 gólos hátrányunk tartásához volt elég. Lassan és körülményesen kézilabdáztunk, ami a második félidőben sem változott, sőt az 50. perc körül 10 gól fülé kúszott a szegediek előnye. Ezt a végjátékban tudtuk ugyan csökkenteni, de az eredmény és a mutatott teljesítmény így is kiábrándító.
Szombaton Gyomaendrődre látogatunk, és a ennél lényegesen többre lesz szükség, hogy egyáltalán a pontszerzésben reménykedhessünk.

Papp Mihály mb. edző: “Nagyon gyengén kézilabdáztunk. A védekezésünk nem állt össze egész meccsen, támadásban pedig nem tudtuk feltörni ellenfelünk zárt hatosfalát. Rövidebb periódusokban tudtuk azt játszani, amit valójában tudunk, de ez nagyon kevés egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben. Jövő hétre nagyon össze kell szednünk magunkat, hogy valós győzelmi esélyünk legyen Gyomaendrődön.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.