Hosszú kihagyás után kezdhette meg ismét a nyári munkát a HLKC U12-es és U13-as csapata. Beslin Anikó lányai három korosztályban is játszottak az ősz folyamán.

Szeptember végén és október elején kezdődhettek el az U13-as és U12-es Gyermekbajnokság küzdelmei a régióban, a HLKC korosztályosainak részvételével. A lányok szereplését Beslin Anikó edző értékelte:

„Az őszi szezont nagy izgalommal vártuk a kényszer szünet után. Sajnos a lányoknál épp az a szakasz maradt ki, ami az egyik legfontosabb, szóval rengeteget kellett ismételni, és újra tanulni. Az edzőtábor kifejezetten eredményes volt, de a játékunk még nagyon akadozott a szezon elején! Mivel csak a régiónkban játszunk, sokszor találkozunk ugyanazokkal a csapatokkal, és a PC Trade kivételével nem is igazán van olyan ellenfél a régióban, akivel a három korosztályban küzdelmes meccset tudnánk játszani. Viszont látjuk, hová kell fejlődünk gyorsaságban , erőben, játékban, védekezésben! A csapatom rendkívül szorgalmas, kitartó, és motivált! Nagyon jó velük edzeni, nyitottak minden újra, és akarnak tanulni! Megindult a fejlődés is, ennek eredményét remélhetően tavasszal látni is fogjuk! Csapatommal 3 korosztályban indultunk, így mindenki (2009 és 2008-as születésűek) tudott két korosztályban játszani! A januárt alapozó edzésekkel kezdjük, majd tovább csiszoljuk a technikai tudásunkat. Sajnos a tornákról úgy néz ki, hogy le kell mondanunk, de remélem, az edzések zavartalanok lesznek.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.