Nyolcból hét mérkőzését meg tudta nyerni a HLKC ifjúsági csapata az őszi szezon során a III. osztályú bajnokságban. Sajnos egy fájó vereség is becsúszott, tavasszal viszont mindenképpen javítani szeretnék a lányok a botlást.

Alapvetően jól sikerült az őszi szezon a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilaba Club ifjúsági csapata számára. Sajnos minden mérkőzésüket nem tudták lejátszani a lányok, voltak elmaradt összecsapások, nyolc meccsből azonban hét alkalommal sikerült győztesen elhagyni a parketett.

„Több kötelezőgyőzelmünk is volt a szezonban, voltak igazán sima meccsek is. A Szarvas elleni vereségünk viszont nagyon fájó. Azon a meccsen sok hibával játszottunk, nem koncentráltunk annyira és a legnagyobb riválisunktól kaptunk ki. Nagyon szeretnék megnyerni a bajnokságot és feljutni a II. osztályba, ehhez viszont arra lesz szükség, hogy a Szarvast itthon legyőzzük” – mondta Deák Tamás edző.

Az október 24-i meccsen a két csapat szoros mérkőzést vívott, ahol végül 26-24-re nyert a Szarvas, ráadásul ők hibátlanok maradtak, így tavasszal minden meccsüket meg kell nyerniük a HLKC-s lányoknak, hogy a terveik szerint alakuljon a szezon.

Ráadásul az elmaradt meccseket is pótolni kell, így egy picit zsúfoltabb tavaszra lehet számítani ebben a korosztályban.

„Összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével, fontos hozzátenni, hogy kevés valóban ifi korú játékosunk van, a csapat fele a serdülő korosztályból kerül ki. A szezon második felében viszont tényleg minden meccsünket meg kell nyernünk, hiszen szeretnék a dobogó legfelső fokán végezni” – zárta gondolatait a tréner.

A lányok január 4-én kezdik meg a felkészülést, a bajnokság pedig a jelenlegi tervek szerint február 6-án kezdődhet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.