Jól teljesítette az őszt a Hódmezővásárhelyi LKC serdülő csapata. A lányok az őszi szezon végére csúcsformába lendültek és a hosszú idő óta veretlen Csepelt is legyőzték!

Nem kezdődött könnyen az új szezon a II. osztály Keleti csoportjában a HLKC serdülő csapata számára. A tavaszi kihagyás érződött a csapaton és habár az első mérkőzésen sikerült nyerni, a második fordulóban az FKSE Algyővel szemben alulmaradtak a lányok, majd a következő körben a Hajdúnánás is nyerni tudott ellenünk.

„Az Algyő elleni vereség különösen fájó volt, de vissza kellett rázódni a játékba. Le a kalappal a lányok előtt, mert ezeket a meccseket követően talpra tudtak állni, az ősz végére pedig már csúcsformában voltunk, nagyon jól ment a játék” – idézi fel az elmúlt hónapokat Deák Tamás edző.

A csúcsformát rendkívül jól jellemzi, hogy a Csepel vendégeként egy bravúros győzelmet is kiharcoltak a lányok. A csepeliek már az előző szezonban is a bajnokság favoritjai voltak, a márciusi lefújáskor veretlenek voltak és az idei szezont is hibátlanul teljesítették, egészen a november végi meccsig, ahol 22-20-ra sikerült elcsípni őket.

A lányok 10 meccset teljesítettek, nyolcszor nyertek és kétszer kaptak ki, a begyűjtött 16 ponttal a tabella második helyéről várják a folytatást, ami már nincs is olyan messze.

„Sok pihenőjük nem lesz a lányoknak, a két ünnep között már kapnak házi feladatot, január 4-én pedig megkezdjük az alapozást, hiszen január 27-én már bajnoki meccsünk lesz. Nincs sok időnk, de úgy állítjuk össze az edzésprogramot, hogy január végére megfelelő állapotban legyünk” – tette hozzá Deák Tamás.

A cél mindenképpen a dobogós hely megőrzése, de talán a legfelső fokát is el lehet érni egy jó tavaszi meneteléssel.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.