A jó tavaszi szezon kezdés után hazai pályán játszott bajnokit a HLKC ifjúsági csapata. A listavezető Szeghalmot fogadtuk, akiket alaposan megszorongattunk.

Nehéz mérkőzésre számítottunk a hétközi, Szeghalom elleni összecsapáson. Ugyanakkor a KSZSE elleni győzelem erőt nyújtott ifjúsági csapatunk számára. Szerencsére ez alkalommal is erős összeállításban tudtunk játszani, aminek tulajdonképpen meg is lett az eredménye.

Bugnó Gréta gólja adta meg a találkozó alaphangját, majd sikerült növelni az előnyt és lopni a távolságot. Háromgólos fórunk az első játékrész végéig kitartott.

A fordulás után sikerült zárkózniuk a vendégeknek és folytatódott a rendkívül szoros csata, úgy tűnt, hogy akár a bravúr is meglehet és megnyerhetjük a találkozót. Ez a bravúr végül elmaradt, de a pontszerzés is remek eredmény az élen álló ellen.

Szép volt csajok!

Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 35-35 (22-19)
Női, ifjúsági kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Áncsán, Rácz, Csáki 7, Klemm, Petróczi, Bugnó 5, Vörös, Kis P. 3, Kis V. 8, Halasi, Farkas 7, Kovács Sz. 5, Molnár, Ötvös
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Teljesen más arcát mutatja az Ifi csapat. Szeghalom ellen, akik most a bajnokságban az első helyen állnak, sikerült pontot rabolnunk. Első perctől kezdve vezettünk és úgy nézet ki hogy ezt végig bírjuk csinálni, gratulálok a lányoknak, igazi csapatként játszottunk.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.