Az előző héten a II. osztályban szereplő serdülő csapatunk is megkezdte a tavaszt. A lányok a Szentendrével játszottak és papírforma győzelmet arattak.

A két pont reményében utaztunk Szentendrére a hétvégén és talán mondhatjuk, hogy a találkozó a várakozásaink szerint alakult. Az első 10 percben csak vásárhelyi gól született, egészen pontosan 6 darab, ezt követően érkezett a hazaiak részéről válasz, igaz pár percen belül le is felezték hátrányukat. Az előny viszont ennek ellenére sem forgott komoly veszélyben, hiszen a 20. percben egy újabb 5-0-s vásárhelyi roham következett.

A játék képe pedig alapvetően a fordulás után sem változott, megszerzett előnyünket növelni is sikerült és végül magabiztosan gyűjtöttük be a két pontot.

Szombaton a Hajdúnánás ellen jöhet a folytatás!

Szentendrei NKE – Hódmezővásárhelyi LKC 14-29 (6-15)
Leány serdülő kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Rácz, Kandó, Fehér 5, Varga 1, Petróczi 2, Nagygyörgy 8, Fürdök 6, Bugnó 7, Földesi, Nyilas, Bozó, Molnár
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Bár nem játszottunk tökéletesen, de magabiztosan tudtunk nyerni Szentendrén, nagyon jól kezdtük az első félidőt és a végére 9 gólos előnyt szereztünk, viszont a második játékrészben már egy kicsit dekoncentráltan játszottunk, így több hibánk is volt.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.