Nem adták könnyen a két pontot a KSZSE ifistái, de végül sikerült visszavágnunk az őszi vereségért!

Többször is beszámoltunk már róla, hogy ifjúsági csapatunk számára nem alakult könnyen az őszi szezon, hiszen csupán egyetlen győzelemmel kellett beérnie a csapatnak, pedig többször alig-alig kellett volna egy kis plusz vagy szerencse a pontszerzéshez. Ráadásul a KSZSE elleni, őszi nyitómeccsen nem várt arányú vereséggel indult az év, így a tavaszi kezdésnél bőven fűtötte csapatunkat a revansvágy is, ráadásul legerősebb összeállításunkban tudtunk utazni.

Ez látszott is, hiszen remekül kezdtünk. 10 perc után 7-3-ra vezettünk és sikerült is előnyünket a félidő végéig megőrizni, a neheze azonban a fordulás után jött. Lopta a távolságot a szegedi a csapat, így egy egészen izgalmas végjáték alakult ki. Alig két perccel a vége előtt már csak egyetlen gólos volt a vásárhelyi fór, ám a hajrában számunkra jött ki jobban a lépés! Így nem csak visszavágni sikerült, de győzelemmel indítottuk a tavaszt!

Szerdán a listavezető Szeghalommal játszunk!

K. Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC 29-32 (11-18)
Női ifjúsági kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Kandó, Áncsán, Kovács A. 7, Farkas 1, Bugnó 1, Kovács Sz. 7, Kis V. 5, Petróczi, Ötvös, Földesi 2., Csáki 3, Vörös 1, Kis P. 5, Rácz V., Halasi
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Vasárnap a KSZSE csapatához utaztunk és nagyon jó előjelek voltak a mérkőzés előtt, mivel a felnőtt csapatunk is magabiztosan nyert szombaton. Minden ifista játékos bevethető volt, egyáltalán nem látszódott rajtuk a fáradtság. Végig fegyelmezetten játszottak és követve a taktikai utasításokat sikerült elhozni Szegedről a 2 pontot. Nagy GRATULÁCIÓ jár a lányoknak.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.