Serdülő csapatunk szombaton a Gödi SE-t fogadta – a lányok hatalmas csatában tartották itthon a két pontot.

Molnár Zita góljával kezdődött a találkozó, ám vezetésünk nem tartott sokáig, fordítottak a gödiek, ráadásul ezt követően azok a percek következtek, amikor nekünk kellett az eredmény után futni. Ez nem is sült el rosszul, a 17. percre, egy 4-0-s rohamnak köszönhetően egyenlítettünk, örömünk viszont kárász életű volt, egy hasonló 4-0-s etapnak köszönhetően a félidő végére ismét a Göd volt előnyösebb helyzetben, 11-14 állt az eredményjelzőn.

A fordulás után ráadásul még kettővel nőtt a vásárhelyi hátrány, a lányok azonban szerencsére egy percig nem adták fel, miért is tették volna. Javarészt felváltva potyogtak a gólok, de közben olvadt a hátrányunk, alig 10 perccel vége előtt ledolgozták a lányok ezt a hátrányt, így nyílt sisakossá váltak az utolsó percek. Komoly adok-kapok bontakozott ki, amiből mi jöttünk ki jobban, a végén Fürdök Virág betalált, a csapat munkája így két pontot ért!

A következő hétvégén a BVSC-Zugló otthonában zárjuk a szezont!

Hódmezővásárhelyi LKC – Gödi SE 27-26 (11-14)
Leány serdülő II. osztály

HLKC: Rácz G., Kandó, Prikler, Fehér, Varga 9, Petróczy 2, Nagygyörgy 1, Fürdök 1, Bugnó 5, Földesi B. 1, Fazekas 4, Bozó 1, Molnár 3
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon nem voltunk top formánkban, nagyon rosszul kezdtük a meccset és ez az első félidő végéig nem változott. Folytatásban kezdett összeállni a játék, és mínusz 5-ről fordítani tudtunk. Tanulunk belőle, hogy így nem lehet mérkőzést kezdeni, de viszont gratulálok, mert volt szívük a lányoknak és megnyerték a meccset. Egy mérkőzés van hátra és jön a jól megérdemelt pihenés. ”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.