A hétvégén ifjúsági csapatunk is hazai pályán, a Gödi SE ellen játszott. Mondhatni a lehető legerősebb összeállításban léptünk pályára, a magabiztos győzelem pedig nem maradt el.

A kézilabdáról szólt a szombat a Balogh Imsi Sportcsarnokban. Felnőtt és serdülő csapatunk mellett az ifjúsági együttesünk is hazai pályán játszott – a nap pedig egészen tökéletesre sikerült, hiszen mindhárom mérkőzésen meglett a győzelem.

Az ifi meccs is vásárhelyi góllal kezdődött, Kis Patrícia adta meg a találkozó alaphangját, ám a 10. percre már a vendégek voltak előnyben, szerencsére ideiglenesen. Lányaink ugyanis beindultak, 10-1-s rohamot vezetve egyenlítettek, majd fordítottak, az előny pedig egyre csak nőtt. Az utolsó három percre is jutott egy 4 gólos etap, így magabiztosnak tűnő, 9 gólos előnnyel jöhetett a szusszanás.

A fordulás után sem változott jelentősen a különbség, 10 perccel a vége előtt tettek a mieink 12-t közé, ám ebből a végéig valamennyit még faragtak a gödiek, de a győzelmünk ezen a találkozón nem forgott veszélyben.

Hódmezővásárhelyi LKC – Gödi SE 38-31 (19-10)
Női ifjúsági II. osztály

HLKC: Rácz G., Áncsán, Fehér 2, Bugnó 2, Vörös 3, Földesi L. 2, Mike 9, Kis P. 3, Kis V. 3, Halasi, Kovács Sz. 8, Rácz V. 2, Molnár 2, Ötvös 2
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Végre magabiztos játékkal tudtunk nyerni és végig jól kézilabdáztunk. Nagyon szép megoldásokat csináltak a lányok, jó volt látni hogy minden összeállt. Gratulálok!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.