A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club serdülő csapata az előző héten a Kispest ellen bizonyított. Deák Tamás tanítványai magabiztos győzelmet szereztek idegenben.

Csupán a mérkőzés elején, a vezetőgól megszerzésével került előnybe a Kispest fiataljaink ellen. Ez sem tartott sokáig, hamar egyenlítettünk Petróczi Sára góljával, majd magasabb fokozatba kapcsolva indultunk el a pontok megszerzéséért. Az első játékrész végére már 6 gólos előnyünk volt és a magabiztosságunk a fordulás után sem tűnt el. Biztos, 25-16-os győzelmet arattak a lányok, így a tabella 4. helyéről várjuk a folytatást. November 30-án a Gödi SE-vel mérkőzünk hazai pályán.

Kispest NKK – Hódmezővásárhelyi LKC 16-25 (8-14)
Női ifjúsági kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Rácz, Kandó, Fehér 2, Varga 2, Petróczi 3, Fürdök 3, Bugnó 11, Földesi, Fazekas, Mészáros, Bozó, Molnár 4
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Végig vezettünk a mérkőzésen és magabiztosan nyertünk. Végre védekezésben kezdünk összeállni, majdnem végig jól védekeztünk és ez volt a kulcsa a győzelmünknek. Gratulálok a lányoknak, csak így tovább.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.