Nem sikerült tökéletesre ifjúsági csapatunk kispesti meccs, 30 percnyi előnyt adtunk a hazaiaknak, ők pedig otthon tartották a pontokat.

Sajnos meglehetősen rosszul kezdődött a Kispest NKK elleni bajnoki meccse ifjúsági csapatunknak. A lányok nem indítottak jól, hiányzott a fegyelem, nem voltunk elég élesek, igaz a játékvezetést sem tűnt maradéktalanul hibátlannak. Komoly, 10 gólos hátrányt „szedtünk össze” a félidő végére.

A fordulás után viszont mintha másik csapat futott volna fel a parkettre. A lányok beindultak, minden szempontból jó játékot hozott a második etap. Olyannyira, hogy kis híján a felhalmozott hátrányt is sikerült ledolgozni, a végén egy 7-0-s menettel kerültünk közel a pontszerzéshez, ám végül a két egység a fővárosban maradt.

Kispest NKK – Hódmezővásárhelyi LKC 33-31 (21-11)
Női ifjúsági kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Vörös 6, Földesi L. 1, Kis 11, Halasi, Farkas 1, Rácz V. 2, Ötvös 3, Nagygyörgy 3, Kandó, Rácz G., Petróczi, Bugnó 4
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Ismételni tudnám magam, sajnos. Az első félidőben nagyon gyengén és fegyelmezetlenül játszottunk, és a játékvezetés is közrejátszott, hogy 10 gólos hátrányban fordultunk. Viszont a másodikban elkezdtünk kézilabdázni és mínusz 10-ről feljöttünk 1-re, de sajnos nem sikerült pontot hoznunk.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.