Nem indult zökkenőmentesen a Gyomaendrőd elleni hétvégi felnőttmeccsünk. A pontok azonban végül itthon maradtak.

Sajnos megesett már a csapattal, hogy egy-egy mérkőzés kezdése nem a saját szájízünk szerint alakult. Így történt ez a Gyomaendrőd ellen is. A 2. percben még 1-1 állt az eredményjelzőn, ám ezt követően egy 4-0-s vendég etap következett, ami hazai szempontból nem nézett ki jól. Ráadásul ezt követően sem akart helyrerázódni az előrejáték. Belehibáztunk, mellélőttünk, a kapust találtuk el. Addig-addig, hogy a 15. percben 5-11 állt az eredményjelzőn – három akció gólunk és két értékesített hetesünk volt. Ezt követően viszont úgy tűnt sikerült megrázniuk magukat a lányoknak, a lövéseink célt értek,a  védekezés is feljavult és gyorsan igyekeztünk ledolgozni a hátrányt. A mieink percei következtek, a játékrész második felére felébredtünk és megkezdtük a gólgyártást, a 26. percre sikerült egyenlíteni, majd Csáki Fanni találatával fordítani, a félidőre végére 16-14 volt az állás, már a HLKC javára.

A fordulás után adott volt a feladat, az előnyünk növelése. Az első öt percben még igyekezett tapadni az ellenfél, de sikerült meglépnünk, Kovács Szolanzs több hetest is értékesített és a lerohanásaink egyre inkább működtek, a Gyomaendrőd fáradt és végre azt játszottuk, amit előzetesen is elterveztünk. 32-25 lett a vége, nem hagytuk pontot csenni az ellenfelet.

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyomaendrődi NKSE 32-25 (16-14)
Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport

HLKC: Ádász, Áncsán, Kovács A. 1, Csáki 1, Szabó 4, Lukács, Nagy 3, Török 5, Dankó 2, Papp 1, Baráth 1, Vörös, Földesi, Mike 5, Kovács Sz. 9, Rácz
Edző: Dankó Ervin

Nyilatkozat: “Rettenetes kezdés után sikerült talpra állnunk. Végig hurcoltuk a meccs eleji rövidzárlatot. Állóképességünknek köszönhetjük a győzelmünket.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.