U12-es csapatunk az elmúlt héten hazai pályán játszhatott, a Gyermekbajnokság újabb fordulójának rendezői voltunk.  A lányok ez alkalommal is két meccsen voltak érdekeltek.

A mieink indították a napot, a K. Szeged SE elleni meccsel, ami a várakozásainkhoz mérten meglehetősen nehéz meccs volt. Azonban a lányok igyekeztek kitenni magukért és a lehető legjobb formájukat hozni. A győzelemhez ez alkalommal ez nem volt elég, ugyanakkor nem sok kellett volna a sikerhez.

Hódmezővásárhelyi LKC – K. Szeged SE 12-15 (4-8)
Gyermekbajnokság LU12 F csoport

HLKC: Török, Blaskovics, Forgó, Mihály, Balázs, Becsek, Csáki, Hajnal, Koncz, Mészáros, Szabics, Dobsa
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Az utolsó emlékünk a KSZSE-vel elég rossz volt, hiszen egy hit nélküli, csúnya vereségbe szaladtunk bele. Erre a mérkőzésre külön készültünk, bár így is sok technikai hibánk volt, de mégis azt mondom, hogy sokat fejlődtünk, mind védekezésben, mind támadásban. Végre volt tartásunk, igaz most is kikaptunk a szegediektők, de nem mindegy hogyan! Ha belőjük a heteseinket és a ziccereinket, bármi lehetett volna a meccs végeredménye!”

A Tisza Volán SC ellen viszont már mint kés a vajon, úgy sikerült átmenniük a lányoknak, hatalmas különbségű győzelmet könyvelhettek el a lányok, amely leginkább gyakorlás szempontjából szolgálta a fiatalok fejlődését.

Tisza Volán SC I. – Hódmezővásárhelyi LKC 3-41 (2-23)
Gyermekbajnokság LU12 F csoport

HLKC: Török, Blaskovics, Forgó, Mihály, Balázs, Becsek, Csáki, Hajnal, Koncz, Mészáros, Szabics, Dobsa
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „A második mérkőzésünk, a Tisza Volán ellen annyiban volt értékelhető, hogy az indításokat és a lerohanásokat tudtuk gyakorolni, bár nagy ellenállásba nem ütköztünk! Gratulálok a lányoknak mindkét mérkőzéshez!”

A meccsekről itt találsz további fotókat.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.