A Balmazújváros legyőzésével, az utolsó forduló eredményétől függetlenül  biztossá vált, hogy serdülő csapatunk megszerezte az ezüstérmet a serdülő bajnokságban. Beslin Anikó csapata két-gólos sikert aratott Hajdú-Bihar megyei riválisa ellen szerdán a Balogh Imsiben, így meglett a várt siker.
A bajnokság kezdetén kevesen gondolták – talán mi magunk sem – , hogy fiatal csapatunk a dobogón zárja a bajnokságot. Az őszi szezon mérkőzései után az ötödik helyen “telelt” a csapat, parádés (eddig 100%-os) tavaszi meneteléssel azonban felkapaszkodtak a lányok a dobogó második fokára. Gratulálunk a CSAPATNAK!!!

Hódmezővásárhelyi LKC – Balmazújvárosi LKSE 25-23 (11-11)
Serdülő II. osztály – 21. forduló
Balogh Imsi Sportaréna – 80 néző
Jv: Csige Zoltán, Körmendi Péter
HLKC: Rácz – Fazekas 4, Földesi D. 2, Petróczi, Bugnó 4, Berei 6, Prikler 1, Cs: Kandó (k), Fehér, Molnár 1, Nagygörgy, Pallai 2, Konyecsni 2, Földesi B., Ádász 3

Beslin Anikó vezetőedző:” Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszerezni győzelmünkkel az ezüstérmet. Kicsit túl-izgulták a lányok a meccset, ez rányomta a teljesítményükre a bélyegét. Összességében akár nagyobb arányban is megérdemelt lett volna a sikerünk, de sok helyzet maradt kihasználatlanul. Gratulálok az egész CSAPATNAK az éves teljesítményhez, rászolgáltunk a második helyre!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.