A 21. forduló következik hétvégén a 2018/2019. évi NBII felnőtt bajnokságban, csapatunk utolsó hazai mérkőzésén a Szarvas csapatát fogadja a Balogh Imsiben.
A tabellán 5. helyen álló Békés megyeiek ellen mindig élvezetes, szoros meccseket játszunk. Így volt ez ősszel is, amikor a félidőben még a Szarvasnál volt az előny, a második játékrészben viszont megfordítottuk a meccset és 6 góllal győztünk. Utolsó hazai meccsünkön a célunk egyértelműen a győzelem, de a két pont megszerzése mellett nagyon fontos, hogy jó játékkal búcsúzzunk nagyszerű hazai szurkolóinktól!

Dankó Ervin vezetőedző: “Utolsó hazai meccsünket játsszuk szombaton a Szarvas ellen. Igazi “két arcú” csapat érkezik hozzánk, vannak nagyon jó meccseik, viszont képesek gyengébben játszva meglepő vereségekre is. Ősszel nagyon megszenvedtünk velük, csak a második félidőben tudtunk fordítani.  Nekünk a céljaink változatlanok: győznünk kell, hogy a reményt fenntartsuk. A felkészülésünk a szokott rendben zajlott, csak az érettségi vizsgák hátráltatják a munkánkat. Jó játékkal szeretnénk a közönségünket is kiszolgálni, hiszen egész évben mindig mellettünk állnak. Bízunk benne, hogy sikerül sok szurkolót kicsábítani a Balogh Imsibe, a magunk módján szeretnénk megköszönni támogatásukat. Természetesen győzni megyünk a pályára!”

Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK
NBII Dél-keleti csoport
Női felnőtt bajnokság – 21. forduló
2019. május 11., szombat 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Bugyi Tamás, Nász Péter

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.