Három játékosunk búcsúztatásával indult a 2018/2019. év utolsó hazai mérkőzése a Balogh Imsiben, ugyanis Blaskovics Ingridet, Kandó Dorottyát és Bagi Katát további tanulmányai miatt utoljára láttuk a HLKC színeiben hazai pályán, Egyesületünk sok sikert kíván mindhármójuknak további sportolói pályafutásukhoz és tanulmányaikhoz.
A mérkőzésen visszafogott játékkal, néha kihagyó koncentrációval is magabiztos győzelmet arattunk a Szarvas ellen. A Békés-megyei vendégcsapat derekasan küzdött, de nem tudták igazán szorossá tenni a meccset, így 11 gólos sikert arattunk. Volt már jobb meccsünk is idén, de összességében dicséretet érdemelnek a lányok. Kötelező győzelmünket egy pillanatig sem fenyegette veszély, de valóban nehezen vettük fel szokott ritmusunkat. Voltak kifejezetten jó periódusaink a mérkőzésen, de ezúttal nem tudtuk állandósítani a jó formát. Szurkolóinktól győzelemmel és helyenként jó játékkal sikerült tehát búcsúzni, köszönjük az egész éves támogatásukat!

Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK 36-25 (18.10)
NBII női felnőtt bajnokság – 21. forduló
Balogh Imsi Sportaréna – 150 néző
Jv: Bugyi Tamás, Nász Péter
HLKC: Ádász – Török 8, Nagy 7, Lukács 5, Szabó 5, Bagi 4, Székesi, Cs: Áncsán (k), Dankó 5, Becsei 1, Blaskovics 1, Kandó, Kovács, Földesi, Vörös

Dankó Ervin vezetőedző: “Álmosan kezdtünk, és nem is igazán találtuk a játék ritmusát. Amikor viszont igen, igen akkor meggyőző volt a fölényünk.”

Az már biztos, hogy csapatunk a második helynél rosszabb eredményt nem ér el a bajnokságban. Az utolsó fordulóban a Békéscsaba U22 csapat ellen idegenben lépünk pályára május 19-én (17.00).

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.