HLKC-Szent István plakátÚjra egy nagyágyú ellen lépünk pályára az NBI/B hétvégi fordulójába, hiszen a több egykori élvonalbeli játékossal megtűzdelt budapesti Szent István OTP SE látogat vasárnap Hódmezővásárhelyre. A két csapat őszi mérkőzésén nagyon jó teljesítményt nyújtottunk a budapesti Építők Sportcsarnokban, bravúr-győzelmünk sokáig a levegőben lógott, végül 2 másodperccel a mérkőzés vége előtt kiegyenlített a Szent István (26-26).
Aktuális ellenfelünk a tabella harmadik helyén áll, némi meglepetésre a legutóbbi fordulóban hazai pályán vereséget szenvedett a tavasszal brillírozó Nyíradonytól (30-34).
Sajnos mi is pont nélkül zártunk a múlt héten, hiába játszottunk jól és vezettünk 55 percen keresztül, vereséget szenvedtünk a Pénzügyőr otthonában. Vasárnap igazi bravúrra lenne szükségünk a nagyon erős játékoskerettel rendelkező Szent István ellen a pontszerzéshez. Több játékosunk is hosszú ideje bajlódik kisebb-nagyobb sérülésekkel, de valószínűleg Becsei kivételével mindenki bevethető állapotban lesz vasárnap.
Kifejezetten nehéznek ígérkezik a vasárnapi összecsapás, a papírforma inkább a vendégek mellett szól, ettől függetlenül mindent meg kell tennünk a pontszerzés érdekében.
Hódmezővásárhelyi LKC – Szent István OTP SE
NBI/B keleti csoport, női felnőtt bajnokság – 22. forduló
2018. április 15., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Horváth Zoltán, Simó András
Versenybírók: Gyuris László, Csorba László

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.