Hiába vezettünk 55 percen keresztül a Pénzügyőr ellen az NBI/B szombati fordulójában, pont nélkül tértünk haza a budapesti mérkőzésről. Sajnos a meccs vége ismét a “hosszabb kispaddal” rendelkező csapat győzelmét hozta.
Kitűnően kezdtük a mérkőzést, az első félidőben ennek köszönhetően végig vezettünk 3-4 góllal. Főleg Nagy Emese és Herceg jeleskedett a gólszerzésben, védelmünk pedig 13 gólon tartotta a fiatal budapesti gárdát.
A második félidőben sem történt változás a játék képében, rendre válaszolni tudtunk a Pénzügyőr találataira, így 2 góllal mentünk bele a végjátékba. Az utolsó 10 percben sorra kaptuk a kiállításokat, ami sokat kivett a csapatból. Sajnos Székesi kicsit szigorú harmadik kiállítása után már nem tudtuk tartani a Pénzügyőr lendületét, így a hazai csapat az utolsó öt percben a maga javára fordította a mérkőzést.
Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi LKC 29-26 (13-15)
BI/B Keleti csoport, Női felnőtt kézilabda bajnokság – 21. forduló
2018. április 8., Budapest – 100 néző
Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid
HLKC: Dömény-Veress – Török 5, Nagy 5, Szepesi 2, Herceg 7, Lovistyék 2, Székesi 2, Cs: Áncsán (k), Ádász (k), Kandó, Mihajlov 3, Horváth, Bálint
Varga József vezetőedző: ” A végjátékig nagyon jól tartottuk magunkat az esélyesebb Pénzügyőr otthonában. Rövidebb kispadunk sajnos ezúttal is megbosszulta magát!”
Vasárnap javíthat felnőtt csapatunk, hiszen a Szent István OTP SE gárdája látogat Hódmezővásárhelyre, a mérkőzés 16.00 órakor kezdődik a Balogh Imsiben.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.