29388575_1665070336895273_7403178262748200960_oLassan a finiséhez érkezik a másodosztályú női felnőtt bajnokság, így minden mérkőzésnek és eredménynek döntő fontossága lesz. A bajnoki rendszer idei átszervezése miatt még jó-néhány csapat érintett a kiesés elkerülése ellen folytatott harcban, sajnos mi is. Égetően nagy szükségünk lenne a pontszerzésre, de ez a dinamikus, gyors kézilabdát játszó Pénzügyőr ellen pokolian nehéznek ígérkezik. A főként a Ferencváros utánpótlására épülő budapesti csapat ősszel győzni tudott a Balogh Imsiben (26-35), jelenleg a tabella hetedik helyén állnak 19 ponttal.
Nálunk sajnos több sérülés is akadályozta a felkészülést a hétvégi mérkőzésre, ettől függetlenül mindent el kell követni az eredményes szereplés érdekében. A mérkőzés alakulásában, végkimenetelében döntő lehet, hogy sikerül-e visszatérnünk a tavaszi szezon elején mutatott taktikailag fegyelmezett játékhoz.
Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti-csoport, női felnőtt bajnokság – 21. forduló
2018.04.07. 11.00, Pénzügyőr sportcsarnok (Budapest, Kőér utca 1/A.)
Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid
Versenybírók: Kanyok József, Ihász István
VargaVarga József vezetőedző: „A szünetet megpróbáltuk eredményesen használni, ez sajnos nem feltétlenül sikerült. Több játékos is  sérüléssel bajlódik, Veres Zsuzsának a bokája, Nagy Emesének az ujja sérült meg, és Szepesi Ivett is csak lassan gyógyul kézsérüléséből. A bajnokságból hat mérkőzésünk van még hátra és minden meccsre úgy kell odamennünk, hogy pontot vagy pontokat próbáljunk meg szerezni. Akkor is, ha nem mi vagyunk az esélyesebbek. A Pénzügyőr egy aránylag fiatal, a Fradira épülő csapat, nagyon sokat fognak futni ez biztos. Egyrészt a visszarendeződés, másrészt a védekezésben történő taktikai fegyelem lesz fontos a részünkről.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.