CSAK FEGYELMEZETT JÁTÉKKAL LEHET ESÉLYÜNK

29388575_1665070336895273_7403178262748200960_oLassan a finiséhez érkezik a másodosztályú női felnőtt bajnokság, így minden mérkőzésnek és eredménynek döntő fontossága lesz. A bajnoki rendszer idei átszervezése miatt még jó-néhány csapat érintett a kiesés elkerülése ellen folytatott harcban, sajnos mi is. Égetően nagy szükségünk lenne a pontszerzésre, de ez a dinamikus, gyors kézilabdát játszó Pénzügyőr ellen pokolian nehéznek ígérkezik. A főként a Ferencváros utánpótlására épülő budapesti csapat ősszel győzni tudott a Balogh Imsiben (26-35), jelenleg a tabella hetedik helyén állnak 19 ponttal.
Nálunk sajnos több sérülés is akadályozta a felkészülést a hétvégi mérkőzésre, ettől függetlenül mindent el kell követni az eredményes szereplés érdekében. A mérkőzés alakulásában, végkimenetelében döntő lehet, hogy sikerül-e visszatérnünk a tavaszi szezon elején mutatott taktikailag fegyelmezett játékhoz.
Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti-csoport, női felnőtt bajnokság – 21. forduló
2018.04.07. 11.00, Pénzügyőr sportcsarnok (Budapest, Kőér utca 1/A.)
Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid
Versenybírók: Kanyok József, Ihász István
VargaVarga József vezetőedző: „A szünetet megpróbáltuk eredményesen használni, ez sajnos nem feltétlenül sikerült. Több játékos is  sérüléssel bajlódik, Veres Zsuzsának a bokája, Nagy Emesének az ujja sérült meg, és Szepesi Ivett is csak lassan gyógyul kézsérüléséből. A bajnokságból hat mérkőzésünk van még hátra és minden meccsre úgy kell odamennünk, hogy pontot vagy pontokat próbáljunk meg szerezni. Akkor is, ha nem mi vagyunk az esélyesebbek. A Pénzügyőr egy aránylag fiatal, a Fradira épülő csapat, nagyon sokat fognak futni ez biztos. Egyrészt a visszarendeződés, másrészt a védekezésben történő taktikai fegyelem lesz fontos a részünkről.”
Kategória: HLKC Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.