SZÉP GYŐZELMEK AZ UTÁNPÓTLÁS-BAJNOKSÁGOKBAN

Hazai pályán folytatódott a bajnokság serdülő és ifjúsági csapataink számára a Gyömrő ellen. Mindkét gárdánknak volt miért visszavágni, hiszen az őszi odavágón szoros meccseken alulmaradtunk Pest megyei riválisunkkal szemben.
Ifi csapatunk végig dominált a mérkőzésen, és néhány kimagasló egyéni teljesítménynek is köszönhetően magabiztos, 8 gólos sikert arattak lányaink.
A serdülőknél a papírforma inkább vendég-sikert ígért, a mérkőzés ennek megfelelően indult. Az első játékrészben a Gyömrő 6 góllal is vezetett (10-4), azonban a második félidőben lányaink huszáros hajrát nyitottak. Izgalmas hajrában, az utolsó percben Kandó büntetőt hárított, mi viszont az ellentámadásból Berei révén értékesítettük egy hétméterest, így itthon tartották a lányok a két pontot.
ifiHódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 27-19 (16-11)
Ifjúsági II. osztály – 19. forduló
Jv: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán
Versenybíró: Csorba László
HLKC: Áncsán – Bálint 3, Blaskovics 4, Klemm 8, Kandó 2, Kovács 3, Tarján 3, Cs: Pataki, Ocsovszky 1, Rácz 2, Ötvös 1, Vörös, Földesi L.
Papp Mihály vezetőedző: “Fokozatosan sikerült növelni az előnyünket, így megérdemelt győzelmet arattunk.”
U13 csapatHódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 18-17 (7-11)
Serdülő II. osztály – 19. forduló
Jv: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán
HLKC: Rácz (k), Kandó (k), Prikler 2, Földesi D. 2, Molnár, Nagy 2, Petróczi 3, Nagygyörgy, Berei 6, Bugnó 1, Őze, Konyecsni, Földesi B., Fazekas 2, Horváth O.
Beslin Anikó vezetőedző: “Nagy hátrányból állt fel a csapat. Egy pillanatra sem adták fel a lányok, és végül szép győzelmet arattunk a jó erőkből álló vendégcsapat ellen.”
Kategória: HLKC Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.