sZKKSE

 A Szeged KKSE elleni mérkőzés beigazolta a papírformát, szoros első félidő után magabiztos vendéggyőzelem született az NBI/B 20. fordulójában a Balogh Imsiben. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ettől függetlenül látszott csapatunkon, hogy nem “adja könnyen a bőrét”. Az első játékrészben méltó ellenfelei voltunk a kifejezetten jó erőkből álló szegedieknek, sőt jobb helyzetkihasználással akár több gólos előnyt is kiharcolhattunk volna. Meghatározó volt Ádász jó kapusteljesítménye, így fej-fej melletti játék után döntetlen eredményt mutatott az eredményjelző az első 30 perc után (13-13). A második félidőben 15 percig tudtuk tartani a lépést a sokkal erősebb kispaddal rendelkező vendégcsapattal, innentől viszont sajnos már csak a szegedi győzelem aránya volt kérdéses.
Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szeged KKSE 23-33 (13-13)
NBI/B keleti csoport női felnőtt bajnokság – 20. forduló
2018.03.18., Balogh Imsi spcs. – 200 néző
Játékvezetők: Kiu Gábor, Kiu Tamás
Versenybírók: Sápi Zsombor, Horváth Zoltán
HLKC: Ádász – Török, Nagy 6, Szepesi 3, Herceg 8, Lovistyék 3, Székesi 3, Cs: Áncsán (k), Horváth, Mihajlov, Kandó, Becsei, Bálint, Kovács
SZKKSE gólszerzői: Bató 13, Scheffer 5, Bárány 3, Takács K. 3, Mikó 3, Berta 2, Egervári 2, Speth 1, Zsikó 1
Varga József vezetőedző: “45 percig benne volt a levegőben, hogy bármi is lehet ebből a meccsből. Sajnos kevés az olyan erősségű csere-lehetőség, aki érdemben hozzá tud tenni egy ilyen mérkőzéshez, eddig tartott a szufla csere nélkül. Megpróbáltam cserélni, de ők nem tudtak annyit segíteni amennyit kellett volna ezen a mérkőzésen. Nyilván a Szeged KKSE egy sokkal jobb csapat, más lehetőségekkel és célokkal. Azt hiszem, az első 45 percre kell és lehet építenünk, a hibák ellenére is.”
A mérkőzéseken készült fotók megtekinthetőek ITT!
(Fotó: Blaskovics Tibor)
A bajnokságban most kéz hét szünet következik, legközelebb április 7.-én lépünk pályára Budapesten a Pénzügyőr vendégeként.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.