2018_SzKKSE plakátAz NBI/B egyik legerősebb csapatát, a PC Trade Szeged KKSE csapatát fogadjuk vasárnap délután az NBI/B 20. fordulójában. A Vojkovics Gyula vezette gárda szépen menetel tavasszal (4 győzelem, 2 döntetlen), és a vetélytársak botlásait kihasználva lassan a bajnoki cím egyik legesélyesebb csapatává lépett elő. Legutóbb hazai pályán 4 góllal győzték le a tavasz meglepetés-csapatát, a Nyíradonyt, ezzel a tabella második helyén várják a vasárnapi megyei derbit.
Mi sajnos vereséggel zártuk az elmúlt hetet, és még mindig nyomaszt mindenkit a KSZSE elleni, már “megnyert” meccsen való bukás. 6 gólos előnyről sikerült vesztesen elhagyni a pályát, ezzel a tabella 12. helyére csúsztunk vissza.
Jó lenne azt mondani, hogy itt a lehetőség a javításra, de sajnos ki kell jelenteni, hogy a mérkőzés egyértelmű esélyese a Szeged KKSE. Ettől függetlenül körömszakadtáig kell küzdenünk, minimális célkitűzés a tisztes helytállás, a pontszerzés a bravúr kategóriába tartozna.
Helyzetünket jelentősen nehezíti, hogy a KSZSE ellen sérülést szenvedett csapatunk két meghatározó játékosa, Szepesi Ivett és Veress Zsuzsa. Az Ő játékukra a vasárnapi mérkőzésen nem számíthatunk.
Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szeged KKSE
NBI/B keleti-csoport női felnőtt bajnokság – 20. forduló
2018. március 18., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Kiu Gábor, Kiu Tamás
Versenybírók: Sápi Zsombor, Horváth Zoltán
Varga József vezetőedző: “Az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára. Sajnos vannak sérültjeink, akiknek a felépülése vasárnapig erősen kérdéses, ez tovább rontja az esélyeinket.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.