Mozgalmas hétvégén van túl U13-as és U11-es csapatunk. Előbbiek szombaton hazai pályán, utóbbiak pedig vasárnap Deszken léptek pályára Gyermekbajnokság aktuális fordulójában.

U13
Oxxo Energy Orosházi NKC – Hódmezővásárhelyi LKC 21-24 (6-14)
Hódmezővásárhelyi LKC – Békéscsabai ENKSE 23-17 (11-6)
Csapattagok: Filip N. (k), Bagaméri-Varga Z., Becsek E., Mészáros A., Rostás A., Dobsa J., Konyecsni R., Antal A.

Beslin Anikó vezetőedző: “Mindkét összecsapás szoros meccset ígért. Az Orosháza csapatával kezdtük a napot. Hamar előnyre tettünk szert, ami ugyan a végére szerényebb lett, de a gyózelem nem forgott veszélyben. A második mérkőzésünk a Békéscsaba fehér csapata ellen szintén jól kezdődött, a lányok kifejezetten keményen védekeztek, a támadásaink pedig jól szervezettek, nagy iramúak voltak. Szép befejezéseket láthattunk, védekezésben pedig minden játékosunk megállta a helyét, a kapuszeljesítményünk is igen biztató volt ezen a napon! Gratulálok mindenkinek!”

U11
A korosztályos bajnokságban eredményszámolás nem történik, így végeredményről nem tudunk beszámolni. Lányaink a PC Trade Szeged és a Csongrád ellen léptek pályára, és mindkét mérkőzésen jó teljesítményt nyújtottak.
Csapattagok: Rácz (k), Tunyogi (k), Czitán, Csala, Elek, Fekete, Koncz Nagygyörgy, Sipos, Török

Fogl Barbara vezetőedző: “Egy könnyebb és egy nehéz mérkőzés várt ránk ebben a fordulóban. A Csongrád ellen jó védekezéssel, labdaszerzésekkel, szép befejezéssekkel gyakorolhattuk a lerohanásokat. A PC Trade csapatával egy jó iramú, kiélezett meccsen a lányok végig hajtottak, mind támadásban mind védekezésben csapatként játszottak. Bár sokat hibáztunk, a végén mégis elégedetten hagyhattuk el a pályát. Gratulálok mindenkinek!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.