Az NBII-es bajnokság egyik legerősebb játékoskeretével rendelkező csapatát, a Gyulát fogadtuk szombaton a Balogh Imsiben. A papírforma vendéggyőzelmet ígért, ehhez képest az első félidőben nagyszerű játékkal rukkolt ki csapatunk. Határozott védekezésünk mögött jó kapusteljesítménnyel jól tartottuk magunkat, egyedül a támadások befejezésénél lehetett hiányérzetünk. Talán magunkat is megleptük az elmúlt időszakhoz képest kifejezetten jó első félidei játékunkkal, ennek eredményeként minimális (9-11) hátránnyal vonulhattunk a szünetre.
Sajnos a második félidőben a vendégcsapat megmutatta erejét, szinte állvahagytak minket és rövid idő alatt jelentősen növelték előnyüket. Vereségünket nem magyarázza, de a végére kialakult gólkülömbségben szerepet játszott a néha indokolatlanul is a vendégcsapatot támogató játékvezetői felfogás (itt 9 kiállítás, a vendégcsapatnál 2). Tény, hogy a nagyobb játékerőt képviselő gyulai csapat megérdemelten győzött, de annak aránya erősen túlzó.

Hódmezővásárhelyi LKC – CZ Gyulasport Nkft 17-30 (9-11)
Balogh Imsi Sportaréna – 80 néző
Jv: Rácz, Takács
HLKC: Áncsán – Berei 1, Nagy 6, Török 2, Blaskovics, Ötvös 4, Prikler 1, Cs: Budai (k), Rácz, Földesi, Molnár, Klemm 1, Petróczi
Papp Mihály vezetőedző: “Egy félidőn keresztül tudtuk megnehezíteni az esélyesebb ellenfelük dolgát. A támadójátunkban a befejezéséknél a rengeteg hiba megbosszulta magát. Az első félidőben meg tudtuk tartani magunkat a jó védekezésnek és kapusteljesítménynek köszönhetően, de ez a második játékrészre már nem volt meg. A nem konzekvens játékvezetés rendre minket sújtott, így a fizikálisan is jóval erősebb ellenfelünk fokozatosan felőrölt minket.”

Most 1 hét szünet következik a bajnokságban, legközelebb áprilia 24.-én a Csorvás vendégeként lépünk pályára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.