Serdülő és ifjúsági csapatunk is a Gyula ellen folytatta a bajnoki küzdelmeket szombaton hazai pályán.
Először serdülőink léptek pályára és talán az elmúlt hetek legjobb, legösszszedettebb játékát produkálva a vártnál is nagyobb gólkülömbséggel verték a vendégcsapatot.
Szinte minden jól működött ezúttal: kitűnő kapusteljesítmények, jó védekezés és támadójáték. Már a félidőre jelentős előnyt alakítottunk ki (21-9), de még erre is sikerült egy lapáttal rátenni a szünet után. Győzelmünkkel újabb lépést tettünk a bajnoki cím irányába, a hátralevő 3 fordulóban 4 pontos előnyünket kell megőrizni.

Hódmezővásárhelyi LKCv – Gyulasport Nkft 44-18 (21-9)
Balogh Imsi Sportaréna – 50 néző
Jv: Bálint A., Újhelyi B.
HLKC: Magyar (k), Török (k), Blaskovics, Forgó 1, Mihály 1, Balázs 7, Hajnal 9, Koncz 2, Nyilas 3, Szűcs 4, Czirok-Balázs 1, Nagygyörgy B. 9, Pásztor 5, Bakos 1 Törőcsik 1
Papp Mihály vezetőedző: “Nagyszerű játékkal a vártnál magabiztosabb sikert arattunk a közvetlen riválisunk ellen. Jó úton haladunk a kitűzött célunk eléréséhez.”

Ifjúsági csapatunk a fájó őszi vereségért akart visszavágni a tabellán közvetlenül mögöttünk álló gyulaiaknak. Ennek megfelelően koncentrált és lendületes játékkal kezdtük a meccset, aminek eredményeként fokozatosan növeltük előnyünket. Voltak ugyan kisebb hullámvölgyek a játékunkban, de győzelmünket így sem fenyegette veszély. Sikerünkkel felléptünk a tabella 2. helyére a Szarvas mögé.
Hódmezővásárhelyi LKCv – Gyulasport Nkft 31-24 (19-12)
Balogh Imsi Sportaréna – 50 néző
Jv: Bálint A., Újhelyi B.
HLKC: Balla (k), Magyar (k), Prikler 1, Nagygyörgy N. 4, Petróczi 5, Földesi B., Nyilas, Szűcs 1, Czirok-Balázs 2, Rácz 7, Bakos 2, Molnár 2, Ötvös 7
Deák Tamás vezetőedző: “Sikerült revansot vennünk a Gyula csapatán a fájó őszi vereség miatt. Jó játékkal nyertük meg a meccset, így bebiztosítottuk a 2. helyünket. Készülünk a Szarvasra, szeretnénk hibátlan tavaszt produkálni. Gratulálok a lányoknak!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.