Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK 33-26 (16-11)
NBII női felnőtt bajnokság
Balogh Imsi Sportaréna (zárt kapuk mögött)
Jv: Kamrás I., Tóthpál B.
HLKC: Áncsán – Ötvös 1, Bugnó 3, Török 8, Blaskovics 2, Fehér 8, Prikler 1, Cs: Rácz G. (k), Klemm 2, Molnár, Földesi L., Rácz V. 1, Varga 4,  Vörös 2, Petróczi 1, Kovács
Szarvas góllövői: Buzási 9, Majoros 7, Óvári 5, Szabó 2, Tasgyik 2, Paska 1
Büntetők: 6/6, illetve 6/3
Kiállítások: 6, illetve 12 perc
A Kecskemét elleni győztes meccs után ezúttal is hazai pályán játszottunk, szombaton a Szarvas csapata ellen léptünk pályára a Balogh Imsiben. Az első 10 percben kiegyenlített játékot láthattunk, gólt gól követett, így nem tudtunk ellépni a vendégcsapattól (10. perc 4-4). Eztán viszont határozottan feljavult a védekezésünk, elől pedig sokkal határozottabbá váltunk. Török vezérletével fiatal csapatunk sorra lőtte a gólokat, ennek köszönhetően a 20. percben már 4 gólos előnyre tettünk szert (10-6). A szünetig erre még egyet rátettünk, így a félidőre megnyugtató, 5 gólos előnnyel vonulhattunk.
A második játékrészt 5 perces “kihagyással” kezdtük, sok hibát követtünk el, amit a szarvasiak jól kihasználtak és 2 gólra zárkóztak. Innentől viszont szerencsére helyreállt a korábbi rend, és visszaállt a korábbi 4-5 gólos különbség. Fiataljaink nagyon jó szellemben kézilabdáztak, volt ugyan hiba a játékunkban, de a küzdőszellem és az akarat példaértékű volt ezúttal is. A mérkőzés hajráját lendületből még “megtolták” a lányok, így végül 7 góllal nyertük meg a meccset. Ezúttal is minden nevezett játékosunk hozzájárulhatott a sikerhez, a fiatalok közül pedig jó-néhányan kulcsszerepet játszottak a magabiztos győzelmünkben.

Papp Mihály mb. vezetőedző: “A mai mérkőzésen a védekezésünk megint jól működött, támadásban pedig sikerült előrébb lépnünk az előző meccsekhez képest. Kisebb hullámvölgyeink voltak a játékban, de mindig sikerült gyorsan kijönni belőlük. Örülök, hogy szinte végig vezetve sikerült begyűjteni a két pontot.”

Egy hét múlva újra hazai pályán játszunk, április 17.-én a Bácsalmást fogadjuk az ősszel elmaradt mérkőzés pótlásán

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.