Nyolcadik győzelmüket zsebelték be a lányok, így előkelő helyen tölthetik a téli időszakot.

A Kazincbarcika vendégeként zárta az őszi szezont a Hódmezővásárhelyi LKC serdülő csapata a héten. A csapatok gólváltása jellemezte az első perceket, nem sikerült tökéletesen kezdeniük Deák Tamás tanítványainak. Azonban fokozatosan sikerült átvenni a kezdeményezést és a játék irányítását. A csapat jól működött együtt, aminek köszönhetően az első félidő végére 3 gólos volt a vásárhelyi előny.

A fórt a fordulás után is sikerült megőrizni, 3-5 gólon tartották a lányok az ellenfelet, így a végén megérdemelt győzelmet arattak.

A csapat ezzel előkelő helyen, a második pozícióban töltheti a téli időszakot, a bajnokság veretlen Hajdúnánás előzi meg a mienket.

Leány serdülő II. osztály, Keleti csoport

Kazincbarcikai KSE – Hódmezővásárhelyi LKC 23-26 (12-15)

HLKC: Prikler, Fehér 5, Bereczki, Varga 4, Petróczi 5, Nagygyörgy 5, Fürdök, Rácz, Földesi 1, Nyilas, Jován, Bugnó 3, Magyar, Bozó, Hódi, Molnár 3.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon hosszú volt az út, és nagyon dekoncentráltan és fáradtan kezdtünk. Kellett 10-15 perc, hogy felvegyük az ellenfél tempóját, de nem felvettük, hanem még rá is tettünk egy pár lapáttal és úgy játszottunk, mint ahogy igazán tudunk. Nagyon jó volt megint a csapategység, mind a pályán, mind a kispadon. Gratulálok a CSAPATOMNAK, jöhet a megérdemelt pihenő és tavasszal remélem ott folytatjuk ahol most abbahagytuk.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.