Elkezdődött az U12-esek számára is a gyermekbajnokság. Csapatunk Mórahalmon játszott két mérkőzést.

Az első októberi hétvégén Mórahalmon indult útjára az U12-esek gyermekbajnoksága, ahol a Hódmezővásárhelyi LKC is pályára lépett, még ha a létszámot tekintve nem is nagy csapattal tudtunk elutazni.

A lányok előbb a Tisza Volánnal mérkőztek, ahol fölényes győzelmet arattak, a PC Trade SZNKE ellen pedig a várakozásoknak megfelelően nehéz meccset játszottunk, de elmondhatjuk, hogy lányaink ügyesen helytálltak.

Eredmények:

Tisza Volán SC – Hódmezővásárhelyi LKC 8-35 (5-21)

Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szegedi NKE PINK 21-26 (10-15)

HLKC csapata: Bagaméri-Varga Zonga, Becsek Enikő, Csáki Lili, Papp Zselyke Hédi, Mészáros Anna, Tárkány-Szűcs Emma, Kenéz Jázmin, Antal Anasztázia Roxána, Dobsa Jázmin, Konyecsni Réka
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Csapatunk igen szerény létszámmal tud ugyan kiállni, mégis azt gondolom, egyáltalán nem kell szégyenkeznünk! Első ellenfelünk a Tisza Volán csapata volt, akik ellen könnyedén, nagyarányú győzelmet arattunk! Szinte mindenki eredményes volt, gyors, pontos játékot játszottunk! Második meccsünket a térség legerősebb csapatával, a PC Trade SZNKE játszottuk! Az eredmény mutatja, hogy, nem mentünk feltartott kezekkel, a lányok mindent megtettek, de az erőnkből ennyire futotta! Nagyon hatékonyan védekeztek a lányok, viszont a végére elfáradtunk! Gratulálok mindenkinek, nagy csata volt!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.