A Kecskemét NB I/B-s csapata ellen folytatta a felkészülést a Hódmezővásárhelyi LKC a héten.

Izgalmas és komoly erőpróba várt a HLKC NB II-es csapatának tagjaira a héten. A lányok az NB I/B-ben induló Kecskemét otthonába jártak. Ahogy arra számítani lehetett komoly terhelést kapott a csapat és ez alkalommal nem a győzelem volt a célkitűzés. A hazaiak végül talán a vártnál nagyobb arányban nyerték meg a találkozót, csüggedni azonban nincs okunk, hiszen a felkészülést és a gyakorlást tökéletesen szolgálta ez a párharc.

„A célunkat elértük, hiszen azért azzal tisztában voltam, hogy a Kecskemét egy nálunk erősebb csapat. Azzal is tisztában voltam, hogy vélhetően ők fognak nyerni, bár nem gondoltam, hogy ekkora lesz a különbség. Ennek azért voltak okai, hiszen a csapatkapitányunk nem tartott velünk, iskolai kötelezettségei miatt. Aztán 15 percig jól álltuk a sarat, fej-fej mellett ment a mérkőzés, de azt követően megsérült Lukács Nóri, az irányítóm és teljesen át kellett rendezni a játékot, olyan emberek kerültek a belső posztra, akik sosem játszanak ott és így kellett végigtolni a mérkőzést. Alapvetően a rendszerrel, amit próbáltunk védekezni, azzal maradéktalanul elégedett vagyok. Nagyon sok labdaszerzésünk volt, gyakorlatilag az első félidőben lőtt góljainkat, rendre lerohanásból, gyors játékból sikerült elérnünk és ez a második félidőben is folytatódott. Az biztos, hogy alulmaradtunk kapusteljesítményben, ez most nem volt a kapusaink napja – nagyon kevés védett lövésünk volt, az ellenfélnél azért lényegesen több. Illetve elfáradtunk a második félidőre és a 40. perc környékén még nyolc volt közte, de ezt követően megszórtak minket, nem tudtuk megállítani őket” – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

Felkészülési mérkőzésen
Kecskemét – Hódmezővásárhely 38-22

Lukács Nóri sérülése nem nézett ki jól, a balkezén ugrott ki az egyik ízület. Öröm lehet az ürömben, hogy ez nem a dobókeze, így talán a szeptember 12-i első bajnoki meccsünkön rá is számíthatunk.

Addig azonban az Algyő ifi csapata ellen, még pénteken vár ránk egy bajnoki főpróba.

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.