Változás történt a női kézilabda NB II-es bajnokság sorsolásában, a Békéscsaba U22-es csapata visszalépett!

Nem indul az NB II-es női kézilabda bajnokság dél-keleti csoportjában a Békéscsabai ENKSE U22-es csapata. Ez azt jelenti, hogy a szeptember 19-re tervezett Hódmezővásárhelyi LKC – Békéscsabai ENKSE U22-es párharc is elmarad.

Mindez azt jelenti, hogy felnőtt csapatunk két idegenbeli meccsel kezdi a szezont – szeptember 12-én Gyulán, szeptember 26-án pedig Algyőn lépünk pályára, két nehéz mérkőzésre számíthatunk, zárt kapuk mögött. Az első hazai meccsünket így több mint egy hónap múlva, október 10-én játszhatjuk a Csorvás ellen.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel hazai mérkőzéseink is átmenetileg zárt kapuk mögött lesznek megrendezve – a felnőtt és utánpótlás csapataink esetében is.

Egyesületünk számára kiemelt jelentőséggel bír sportolói, munkatársai és szurkolói egészsége, mindenkitől megértést és kitartást kérünk. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra. Reméljünk hamarosan ismét a megszokott körülmények között találkozhatunk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.