Ifjúsági csapatunk a hétvégén a DVSC Schaeffler ellen játszott bajnokit, tartalékos csapatunk nagyot küzdött, de ezért most nem járt pont.

Nem voltunk könnyű helyzetben, ugyanis tartalékosan sikerült Debrecenbe utazni, ám ennek ellenére bíztunk benne, hogy jó meccset játszhatunk és talán meglepetést is okozhatunk. Nem tűnt ez lehetetlennek, hiszen a csapat hatalmasat küzdött, de tény, hogy a hazaiak jobbak voltak. A 13. percig még minket üldöztek, de egy 4-0-s rohamnak köszönhetően gyorsan átbillent a mérleg nyelve. Ezt követően pedig igazán már nem forgott veszélyben a debreceni pontszerzés.

DVSC Schaeffler II. – Hódmezővásárhelyi LKC 26-20 (12-8)
Női ifjúsági kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Prikler, Fehér, Petróczi 3, Nagygyörgy 2, Fazekas 1, Rácz G., Vörös 1, Földesi B., Földesi L. 4, Halasi, Rácz V. 5, Ötvös 4.

Nyilatkozat: „A tisztes helytállás reményében , de nem eleve feltartott kézzel utaztunk a tabellán előttünk álló Debrecen otthonába. Jelenlegi helyzetünkben dicséret illeti a lányokat, hiszen igencsak tartalékos felállásban is végig jól küzdöttünk. Kicsit kevesebb hibával lehetett volna még szorosabb az eredmény, de összességében megérdemelt hazai győzelem született.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.