A Deszkkel szemben is ellenállhatatlan volt csapatunk.

Továbbra is remekül játszik a tavaszi szezonban NB II-es felnőtt csapatunk. A lányok szombaton a Deszk vendégeként léptek pályára és nem számíthattak ez alkalommal sem gyaloggaloppra. A téli időszakban mindkét csapat sokat változott, a deszkiek sokat erősödtek, ráadásul az NB II újonca sikerrel vette fel a tempót az elmúlt időszakban.

A szombati meccs hazai góllal kezdődött, viszont ezt követően Dankó Lea egyenlített, Csáki Fanni pedig fordított, majd nem is adtuk át a vezetést egy percig sem. Az első játékrészben nagyot mentek a lányok, a 24. percben már megnyugtatónak tűnő 10 gólos volt az előny és a fordulásig ebből kilencet sikerült is megőrizni.

Mindez lehetőséget biztosított arra is, hogy a fiatalabb játékosok is szerepet kapjanak és tapasztalatot gyűjtsenek. A lányok ügyesen helytálltak és csaknem megőrizték a korábban kialakított előnyt. 45-37 lett a vége, így háromból három a tavaszi mérlegünk, a megszerezhető hat pontból, mint a HLKC-hoz került!

A köszönet pedig ez alkalommal is jár a Blue Front 1993 Hódmezővásárhelynek, hiszen szurkolóink ismét a nyomunkban voltak és biztattak minket a nézőtérről!

Február 29-én Csorváson jöhet a folytatás!

Ferroép-Szer Deszk – Hódmezővásárhelyi LKC 37-45 (15-24)
Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport

HLKC: Fehér, Áncsán, Kovács A. 1, Csáki 2, Szabó 4, Lukács 1, Klemm, Török 8, Dankó 5, Baráth 1, Vörös 1, Földesi L., Szöllősi 5, Kis P. 6, Kis V., Kovács Sz. 11
Edző: Dankó Ervin

Nyilatkozat: „Kiváló első félidőt produkáltunk, mind védekezésben, mind támadásban. El is dőlt a mérkőzés. A másodikban sikerült a kicsiket játszatni. Nekik is fontos tapasztalatszerzés volt.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.