Deszken rendezték az U12-es gyermekbajnokság F csoportjának utolsó idei fordulóját. Beslin Anikó tanítványai a Kiskunhalassal és a PC Trade Szegeddel mérkőztek.

December első napján a deszki sportcsarnokban újabb két mérkőzés várt U12-es csapatunkra a gyermekbajnokság újabb fordulójában.

Az első meccsen magabiztos játékkal rukkoltunk elő, a Kiskunhalas elleni összecsapás a győzelem nem is forgott veszélyben. A folytatásban azonban a PC Trade Szeged ellen a várakozásoknak megfelelően már egy nehezebb találkozó bontakozott ki, ahol nem sikerült kiharcolni a győzelmet.

Eredmények:

Kiskunhalas UKSC – Hódmezővásárhelyi LKC 15-28 (5-13)
Gyermekbajnokság LU12, F csoport

HLKC: Török, Blaskovics, Forgó, Mihály, Balázs, Becsek, Csáki, Hajnal, Koncz, Mészáros, Szabics A., Dobsa
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Pár hete már találkoztunk, ezért nagyon örültem annak, hogy amiért akkor nagyon meg kellett küzdenünk, az most szinte könnyen ment! A lányok végig nagyon magabiztosan, örömmel játszottak! Jó iramú volt a meccs, bár voltak technikai hibáink, de a jó védekezéssel ezeket most kijavították a lányok.”

Hódmezővásárhelyi LKC – Pc Trade Szeged 18-25 (8-13)
Gyermekbajnokság LU12, F csoport

HLKC: Török, Blaskovics, Forgó, Mihály, Balázs, Becsek, Csáki, Hajnal, Koncz, Mészáros, Szabics A., Dobsa
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Kemény ellenfélre számítottunk, de végre azt láttam a lányokon, hogy önbizalommal, elszántan játszanak! Az első félidőben fej-fej mellett haladtunk, majd a második félidőben a szegediek megléptek és ezt az előnyt már a meccs végéig tartották is! Kikaptunk ugyan, de a pályát mégis elégedetten hagyhattuk el, hiszen látszik a fejlődés csapat és egyéni szinten is! Gratulálok az egész csapatnak!!!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.