Az egri Eszterházy SC vendégeként léptek pályára ifjúsági és serdülő csapataink.

Presser Gábor klasszikusa nem csak a valóban hosszúnak és „nagynak” nevezhető út miatt juthat eszünkbe a hétvégi túra kapcsán. Sajnos ebből fakadóan az első sort is idézhetjük – fáradtnak tűntünk. Így volt ez az ifi meccsen is, ahol az első játékrészben jól tartottuk a lépést az egriekkel, a fordulás után viszont a rövid kispad miatt elfogytunk.

A serdülő csapatnál pedig kis híján hasonló volt a helyzet. Azzal a különbséggel, hogy az utolsó 10 percben huszáros hajrát vágtak ki a lányok. Ha korábban egy picit pontosabbak és élesek vagyunk, akkor ezen a találkozón babér és pont , pontok is teremhettek volna a lányok számára.

Szomorkodni nem kell, tavasszal mi játszunk hazai pályán.

Eszterházy SC – Hódmezővásárhelyi LKC 33-24 (16-16)
Női ifjúsági II. osztály, Keleti csoport

HLKC: Ötvös 2, Kis 3, Földesi 1, Halasi, Rácz G., Rácz V 2, Farkas 5, Vörös 4, Kandó, Prikler, Petróczi 2, Bugnó 5
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon jól kezdtünk, az első félidőben nagyon jól játszottunk, de mivel kevés lány tudott elutazni velünk, így a második félidőre nagyon elfáradtunk és nem bírtuk a tempót.”

Eszterházy SC – Hódmezővásárhelyi LKC 27-26 (13-11)

HLKC: Kandó, Prikler, Fehér 1, Varga 2, Petróczi 2, Nagygyörgy, Fürdök 1, Bugnó 13, Földesi, Becsei, Bozó 1, Molnár 6
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „A 11 órás kezdés és a 4 órás út meglátszott a teljesítményünkön, a legfontosabb szituációkban hibáztunk. Nem volt szerencsénk a befejezésben, és sok volt a technikai hiba. Az utolsó 10 percért dicséret illeti a lányokat, mert mínusz ötről egy kis szerencsével pontot-pontokat tudtunk volna szerezni Egerben.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.