Kiskunhalason folytatódott az U12-es gyermekbajnokság F-csoportjának küzdelemsorozata. Lányaink két meccset játszottak ez alkalommal és mindkét találkozón nyerni tudtak.

A házigazdák ellen kezdtük a napot, szoros és izgalmas csata jellemezte ezt a találkozót, ahol nem sikerült hiba nélkül teljesítenünk, ám ennek ellenére is kézben tartották a lányok a meccs alakulását.

Kiskunhalas UKSC – Hódmezővásárhelyi LKC 17-21 (8-10)
Gyermekbajnokság U12, F. csoport

HLKC: Kovács, Blaskovics, Mihály, Bagaméri-Varga, Balázs, Becsek, Csáki, Hajnal, Koncz, Mészáros, Szabics A., Dobda
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „A kiskunhalasiak egészen jó játékerőt képviseltek. Eléggé megnehezítették a dolgunkat! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben mi is partnerek voltunk. Nagyon pontatlanul, sok technikai hibával játszottunk az első félidőben, a másodikban meg inkább hullámzó volt a teljesítményünk! A mérkőzés azonban végig a kezünkben volt, ezért gratulálok a lányoknak. A hibáinkból viszont tanulnunk kell!”

A folytatásban a Csávoly elleni meccsen pedig egyértelműen a mienknek állt a zászló, nagyarányú győzelem lett a találkozó vége.

D-V SE Csávoly – Hódmezővásárhelyi LKC 4-35 (3-20)
Gyermekbajnokság U12, F. csoport

HLKC: Kovács, Blaskovics, Forgó, Mihály, Balázs, Becsek, Csáki, Hajnal, Koncz, Mészáros, Szabics A., Szabics E., Dobsa
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „Ezt a meccset értékelni igen nehéz, mert sok könnyű gólt szereztünk, viszont nagyon sok helyzetet elkönnyelműsködtünk! Javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon, hiszen készülünk az Üstökös kupára!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.