A hétvégén ismét hazai mérkőzést játszik az NB II-ben szereplő felnőtt csapatunk. Csáki Fannival beszélgettünk a várakozásairól.

Habár nem kezdődött tökéletesen a Deszk elleni hazai bajnokink, végül mondhatjuk, hogy minden kiegyenesedett. Majd 40 gólt vágva, magabiztosan sikerült megnyernünk a találkozót. Úgy tűnik, sínen van a csapat.

„A Deszk elleni meccset úgy zártuk le, ahogy szerettük volna. Igazából elég rosszul kezdtünk, ahogy sajnos a többi meccsen is. Viszont aztán észbe kaptunk és a végét sikerült szépen lezárnunk, a cserék is jól szálltak be a játékba, ami szintén fontos volt” – emlékszik vissza a múlt szombati meccsre Fanni, akinek ez alkalommal is jól ment, hat gólt szerzett a szélről.

A játék is javult a korábbiakhoz képest, a lányok egyre inkább összeszoknak, ami talán a szezon eddigi legnagyobb kihívása volt, hiszen voltak távozók és több új játékos is csatlakozott a keretünkhöz, például Fanni is.

„A lányok azért mondhatni ismerősek voltak. Tényleg sokukat ismertem, vagy a nőveremnek voltak csapattársai vagy nekem. Nem volt gond a beilleszkedéssel, a lányok nagyon befogadóak és aranyosak voltak. Úgy érzem, hogy tényleg befogadtak és szeretnek. Sikerült is összeszoknunk, nem mondom, hogy 100%-osan, hiszen van még mit csiszolni, de úgy gondolom, hogy ezen a téren is jó irányba haladunk” – mondta el Fanni.

„Az eddigi eredményeket nézve lehetne jobb is a helyzet, de nem vagyok teljesen csalódott. Igaz a Gyula elleni meccs kicsit szívfájdalom. Valamilyen szinten jobb csapatnak tartom magunkat, remélem, hogy azokat a hibákat, amiket ott vétettünk ki fogjuk javítani” – értékelte az eddigi szereplést játékosunk.

A lányokra a héten újabb erőpróba vár, ez alkalommal is hazai pályán játszunk, szombaton 16 órától a Csorvás lesz a vendégünk. A Békés megyeiek eddigi három meccsüket nyerni tudták, a mi fogunk viszont természetesen arra fáj, hogy pontot tegyünk a jó szériájuk végére – és tovább őrizzük hazai pályás veretlenségünket.

„100 százalékosan arra számítok, hogy nyerni fogunk. Ez a cél. Valószínűleg nehezebb lesz, mint az előző mérkőzés, nem szabad lebecsülnünk az ellenfelet, kíváncsi vagyok. Azt gondolom, hogy állóképességben jobbak vagyunk, gyorsabb játékot játszunk. Abban reménykedem, hogy nem fogjuk esetleg átvenni a csorvásiak lassabb játékát, az megnehezíthetné a dolgunkat. Erre oda kell figyelnünk” – fogalmazott Csáki Fanni a hétvégi várakozásaival kapcsolatban.

Tehát szombat 16 óra, Balogh Imsi Sportcsarnok.

Hajrá HLKC! Hajrá Vásárhely!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.