Újabb bajnoki mérkőzéseket játszottak serdülő és ifjúsági csapataink. A Balmazújváros volt az ellenfél. A fiatalabb korosztály nyerni tudott, az ifisták nagyot küzdöttek, de végül pont nélkül maradtak.

A serdülő csapatunk győzni tudott, meglehetősen magabiztos játékkal. Pedig az első félidőben nem volt tökéletes minden, a játékrész végére nem sikerült igazán meglépni a vendégektől. A fordulás után viszont sikeres volt a tempóváltás, ezt követően pedig biztosan irányították a mérkőzést a mieink. Nem is maradt el a pontszerzés.

Hódmezővásárhelyi LKC – NKK Balmazújváros 32-23 (16-13)
Serdülő bajnokság, II. osztály

HLKC: Rácz, Prikler 1, Kozák 3, Fehér 2, Varga 2, Petróczi 2, Nagygyörgy 6, Fürdök 4, Bugnó 5, Kovács 2, Bozó, Molnár 5
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Végig kézben tartottuk a mérkőzést. Az első félidőt nagyon álmosan kezdtük, azt hittük, hogy ennyi elég lesz a győzelemhez, így az első félidő végén hárommal fordultunk. Második félidő elején tempót váltottunk és magabiztos előnyre tettünk szert. Örülök, hogy most már több ideig tudtunk koncentrálni. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!”

Igazán gólgazdagra sikerült az idősebb korosztály mérkőzése, pechünkre azonban végül pont nélkül maradtunk. Annak ellenére, hogy a csapat nem játszott rosszul, leginkább Kovács Szolanzs termelte a gólokat, összesen 14 találatot jegyzett a 37-ből. A találkozó végére viszont találtak megoldást Szolanzs semlegesítésére a vendégek, így végül sikerült megnyerniük a mérkőzést.

Hódmezővásárhelyi LKC – NKK Balmazújváros 37-42 (19-22)
Ifjúsági bajnokság, II. osztály

HLKC: Kandó, Áncsán, Kovács A. 2, Csáki 4, Petróczi 1, Nagygyörgy, Bugnó 3, Vörös 5, Földesi L., Földesi B. 2, Farkas 5, Kovács Sz. 14, Rácz, Molnár, Ötvös 1
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Ez meccs megint egy kicsin múlott. Dicséret illeti a lányokat, mert 50 percig jól kézilabdáztunk, az utolsó 10 percben védekezést váltott az ellenfél és kivették a játékunkból Szolanzsot, aki nagyon jól játszott ma, nem tudtunk erre megoldást találni, jöttek a kihagyott helyzetek és a sok technikai hiba.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.