A héten a HLKC serdülő és ifjúsági csapata is pályán volt, sajnos egyik korosztály sem tudta hazai pályán tartani a pontokat.

Sejteni lehetett, hogy nagyfalat lesz a Csepel a serdülők számára, ugyanakkor bizakodóan, a pontszerzés reményében álltunk ki a fővárosiak ellen. Sajnos kissé talán izgultak is a lányok, ami hibákat eredményezett és a helyzeteket sem sikerült kellő mennyiségben értékesíteni.

Hódmezővásárhelyi LKC – Csepel DSE 18-28 (9-15)
Serdülő II. osztály
Jv: Serfőző K., Serfőző R.

HLKC: Kandó S., Becsei A., Prikler 2, Kozák 1, Fehér 3, Varga, Petróczi 3, Nagygyörgy 2, Fürdök 1, Bugnó, Fazekas 1, Mészáros, Körtvélyessy, Bozó, Molnár 5

Deák Tamás: „Nagyon csalódott vagyok a mérkőzés miatt, sok volt ismét a kihagyott helyzet és a technikai hiba. Voltak periódusok, amikor kiválóan kézilabdáztunk, de ezek nem tartottak sokáig. Ezeket kell a fejben tartani és arra kell törekedni, hogy minél több ideig tudjunk koncentrálni.”

Az ifik meccsén mintha picit bealudtunk volna, nem kezdtünk kellő vehemenciával, így a végén hiába mentek nagyot a lányok, végül pont nélkül maradtak.

Hódmezővásárhelyi LKC – DVSC Schaeffler II. 23-25 (9-15)
Ifjúsági II. osztály
Jv: Serfőző K., Serfőző R.

HLKC: Rácz, Áncsán, Kovács 7, Csáki 1, Petróczi 1, Nagygyörgy, Bugnó 1, Vörös 5, Földesi B., Földesi L. 4, Farkas, Rácz 4, Molnár, Ötvös

Deák Tamás: „Szoros csatában maradtunk alul a Debrecen ellen. Fiatal alakulat vagyunk, nagyon sok jó megoldást láttam, ebből lehet építkezni. Köszönjük a szurkolóknak a buzdítást. Jövő hét szerdán újra hazai pályán játszunk, a Balmazújváros lesz az ellenfél.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.