Szombaton 16 órától ismét hazai bajnokin lépnek pályára lányaink az NB II-es felnőtt bajnokságban. Az újonc Deszk lesz az ellenfél, Dankó Ervin vezetőedzővel beszélgettünk a várakozásokról, a Gyula elleni meccsről és arról, hogy milyen fontos, hogy te is ott legyél és biztasd a csapatot!

Mit vársz a Deszk elleni mérkőzésről. Frissen feljutó csapat, akik a Csorvás ellen azért nem játszottuk rosszul.

„Azt gondolom, hogy a Deszk, habár feljutó csapat, de jól erősített. Gyakorlatilag kicserélte a keretét az NB II-re, így biztos, hogy figyelni kell rájuk, hiszen bent szeretnének maradni. A másik része pedig, hogy nyilván nekünk a gyulai vereség után vissza kell találnunk arra a pályára, amin mi szeretnénk futni. Azt gondolom, hogy az elmúlt két hétben sokat foglalkoztunk ezzel, hogy a játékunkat visszaállítsuk oda, ahová szeretnénk. Az önbizalmunkat próbáltuk megtalálni. Mike Cintia, aki sérült volt, úgy néz ki, már tud játszani a hétvégén, ami mindenképpen pozitív számunkra. Azt gondolom, hogy mindenki harcra kész, remélem, hogy azokat a hibákat, amiket a Gyula ellen elkövettünk tudjuk javítani és újra felívelő pályára tudjuk rakni a csapatot.”

Edzéseken, közös munka kapcsán hogy látod, sikerült ezt magabiztosságot visszanyerni és a Gyula elleni vereségen túl tették magukat a lányok?

„Mindenképpen azt kellett tisztázni, hogy ez egy újabb rangadó volt, amin nem tudtunk rangadóhoz méltón játszani és inkább megbénított minket az esély, mintsem felszabadított. Ezt próbáltuk megint rendezni, átbeszélni a játékosokkal. Remélem sikerült, látok biztató jeleket. A csapat egyben van, a közösség nem sérült, az ereje változatlanul megvan. Ezeket a lámpalázakat kell rendezni, bízom benne tényleg, hogy az elkövetkezendő meccseken, ahogy haladunk a másik két rangadó felé, tudunk egyre feljebb kapaszkodni és olyan önbizalommal odaállni, ami számunkra szükséges. Az természetes, hogy az addigi meccseket be kell húznunk, ilyen a Deszk elleni meccs is. Tiszteljük őket, de csak a győzelem számít és győzni is fogunk.”

Hazai pályán játszik a csapat, ami szintén a javunkra billentheti a mérleg nyelvét. Ráadásul a szurkolók, a Blue Front szoktak gondoskodni a biztatásról.

„Igen, ez a nyitómeccsen is megvolt, a közönség végig támogatott minket, a Blue Front ott volt. Gyulára nem tudtak eljönni a focimérkőzés miatt, de ami a pozitív, hogy meccs után kommunikáltam velük és abszolút biztattak minket és mellettünk állnak. Nem csak a győzelem esetén, hanem a vereségnél is. Fontos lesz, hogy szombaton szurkoljanak nekünk és szerintem ott is lesznek és ez biztos, hogy a lányokat is pozitívan érinti és a győzelem felé viszi őket.”

Október 5-én, szombaton 16 órától a Deszk lesz a vendégünk az NB II-es felnőtt bajnokság 3. fordulójában.

Fotó: oldalvonal.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.