Az első pillanattól dominálva, magabiztos és nagy-arányú győzelmet arattunk a PC Trade Szeged U21 csapata ellen az NBII felnőtt bajnokság hétvégi fordulójában. Szombaton délután a Balogh Imsi Sportarénában nem játszottunk ugyan sziporkázóan, de így sem adtunk esélyt a fiatal szegedi gárdának. A mérkőzés az elképzeléseink szerint alakult, örömteli, hogy a 60 percet mindössze 12 kapott góllal zártunk. Győzelmünkkel továbbra is őrizzük helyünket a bajnoki tabella második helyén.

Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szeged KKSE U21 30-12 (16-7)
NBII Dél-keleti csoport – 17. forduló
Balogh Imsi Sportaréna – 150 néző
Játékvezetők: Parádi Róbert, Ujhelyi Balázs
Versenybíró: Vörös Bálint
HLKC: Ádász – Török 3, Nagy 8, Dankó 5, Szabó 3, Bagi 3, Székesi, Cs: Áncsán (k), Lukács 3, Becsei 2, Kandó 2, Kovács, Blaskovics 1, Földesi L., Ötvös, Vörös
Kiállítások: 4 illetve 2
Hétméteresek: 1/0 illetve 3/2

Dankó Ervin vezetőedző: “ Ősszel nagyon nehéz mérkőzést játszottunk Szegeden, élénken éltek bennünk az emlékek. Két hetet készülhettünk erre a meccsre, és a nyitott védekezés ellen könnyedén szereztük a gólokat. Védekezésünk agresszív volt és kapusunk olvasta a lövéseket. Minden dicséret a csapaté. Gratulálok.”

További fotók megtekinthetőek ITT!

Szombaton folytatódik a bajnokság, csapatunk Békéscsabára utazik, ahol 15.00 kezdéssel a Csorvási SK vendégeként lépünk pályára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.