Tovább folytatta felnőtt csapatunk a jó szereplést az NBII-es bajnokságban, szombaton délután a Gyomaendrőd gárdáját győztük le 12 góllal hazai pályán.
Kedves gesztussal indult a mérkőzés, hiszen a hazai szurkolótábor, a Blue Front 1993 a hazai és a vendégcsapatot is virággal köszöntötte Nőnap alkalmából.
Kicsit döcögősen kezdtük a meccset, de 10 perc játék után felvettük az “utazósebességet”. Ekkor háromgólos előnyben voltunk (8-5), viszont a 20. percre már héttel mentünk. Újra azt az arcát mutatta csapatunk, amit szeretünk látni: kemény, határozott védekezés és sok mozgásra épített támadójáték. Nagy Emese és Török Gabriella vezetésével olykor látványos megoldások is becsúsztak, a vendégcsapat pedig szemmel láthatóan nehezen követte a diktált tempót. A félidőt jelző sípszóig 10 gólosra hízott az előnyünk, így nyugodtan készülhettünk a második felvonásra. Ez a nyugodtság sajnos kicsit vissza is ütött, hiszen látványosan visszaesett a játékunk, több buta hibát és kihagyott helyzetet láthattunk sorozatban. A vendégcsapat 10-en belülre tudott kerülni, Dankó Ervin vezetőedző folyamatos cserékkel és időkérésekkel próbálta a “harci tüzet” szinten tartani. Ez eredményesnek bizonyult, hiszen a meccs végére kialakult az addigi legnagyobb, 12 gólos különbség. Örömteli, hogy újra pályára léphettek saját nevelésű ifjúsági korú játékosaink, akik ezúttal is bizonyíthatták, hogy lehet rájuk számítani.
A győzelem mellett ki kell emelni a Blue Front fantasztikus szurkolását, ezúttal is nagyszerű hangulatot teremtettek 60 percen keresztül!!!

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyomaendrődi NKSE 39-27 (22-12)
NBII Dél-keleti csoport – 15. forduló
Balogh Imsi Sportaréna – 160 néző
Játékvezetők:Bús Linda, Szuromi Attila
Versenybíró: Miklós Melinda
HLKC: Ádász – Török 6, Nagy 9, Dankó 2, Szabó 7, Székesi 1, Bagi 6, Cs: Áncsán (k), Blaskovics 3, Becsei 3, Kandó, Kovács, Ötvös, Földesi L.Lukács 2, Vörös
Kiállítás: 1 illetve 4
Büntető: 8/7 illetve 6/4

Dankó Ervin vezetőedző: “ A csapatom az első félidőben komolyan vette a találkozót. Keményen védekeztünk, és felállt fal ellen jól ültek a figuráink. A második félidőben mindent és mindenkit kipróbáltunk. Gratulálok az egész csapatnak.”

További fotók megtekinthetőek ITT!
(fotó: Blaskovics Tibor)

A bajnokság következő fordulójában idegenben lép pályára csapatunk, március 17.-én 14.00 órakor Kelebián a Bácsalmással csapunk össze.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.