Hazai pályán játszott szerdán serdülő és ifi csapatunk. Az előző fordulóból 4 ponttal távoztunk Egerből, bíztunk benne, hogy hazai pályán is folytatódik a jó sorozat.
A serdülők léptek előbb pályára a közvetlenül mögöttünk álló Hajdúnánás ellen. Két jó képességű csapat kiélezett, szoros meccset játszott, amiből mi kerültünk ki győztesen. Szinte végig vezettünk a találkozón, kisebb megingások voltak ugyan a játékunkban, de összességében megérdemelten tartottuk itthon a két pontot.
Ifi csapatunk rossz előjelekkel készül a Szigetszentmiklós elleni rangadóra, hiszen két meghatározó játékosra (Klemm Kata, Kandó Dorottya) nem számíthattunk sérülés és betegség miatt. Ennek tükrében fiatal csapatunkkal a tisztes helytállásban bízhattunk, amit a lányok alaposan felül-teljesítettek. Az első félidőben végig vezettünk 2-3 góllal, fegyelmezetten és taktikusan játszottunk ekkor. Sajnos a második félidőben kiütközött a “rövid kispadunk”, nem tudtuk megfelelően pótolni a hiányzókat. A félidő derekától kezdtünk fáradni, egyre több hiba csúszott a játékunkba. Szoros hajrában a Szigetszentmiklós átvette a vezetést.  A végén támadhattunk a döntetlenért, de az ezúttal szerencsésebb vendégcsapat megőrizte minimális előnyét.

Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK 29-24 (13-10)
Serdülő II. osztály – 15. forduló
Balogh Imsi spcs. – 60 néző
Jv: Horváth Z., Simó A.
HLKC: Rácz – Berei 2, Bugnó 3, Petróczi 1, Földesi D. 7, Fazekas 8, Prikler 3, Cs: Kandó (k), Konyecsni 1, Pallai 2, Ádász 2, Fehér, Földesi B., Kozák, Molnár, Nagygyörgy

Beslin Anikó vezetőedző: “Vártuk ezt a fordulót, hiszen az őszi vereség után vissza akartunk vágni, és ez sikerült is. A védekezésünkbe ugyan csúsztak hibák, de a csapat mindig tudott ezek után újítani és javítani! Nagyot hajtottak a lányok, mindenki egyformán akarta a győzelmet! Gratulálok a csapatnak!!!

Hódmezővásárhelyi LKC – Szigetszentmiklósi NKSE 27-28 (14-11)
Ifjúsági II. osztály – 15. forduló
Balogh Imsi spcs. – 80 néző
Jv: Horváth Z., Simó A.
HLKC: Áncsán – Kovács 6, Ötvös 4, Blaskovics 8, Földesi L. 6, Vörös 1, Pataki, Cs: Tarján, Petróczi, Bugnó 1, Berei 1, Prikler

Dankó Ervin vezetőedző: “Hiányérzetem van a mérkőzés után. Bár a csapatom az utolsó pillanatig küzdött, de sérülés és betegség miatt elfogytunk. Világosan látszik a fejlődés, egyre inkább játsszuk a kézilabdát.”

 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.