Sajnos ezúttal nem termett sok babér U12-es csapatunknak a vasárnap megrendezett forduló mérkőzésein. Csoportunk két erős csapata, a Szeged KKSE és a KSZSE ellen léptek pályára lányaink, és sajnos egy kicsit bátortalanul kézilabdáztak. Az első mérkőzés ettől függetlenül még jól alakult, hiszen szoros meccsen vállalható különbségű vereség lett a vége. A második összecsapáson viszont már sajnos nem tudtuk megnehezíteni a szegediek dolgát.

Gyermekbajnokság U12
Békéscsaba, 2018.12.02.
Hódmezővásárhelyi LKC – Szeged KKSE II. 16-20 (8-12)
Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 8-20 (5-10)

Székesi Fanni vezetőedző: “Két teljesen különböző mérkőzést játszottunk. Az első meccsen a Szeged-Kiskundorozsmával játszottunk, ezen a meccsen egyértelmű fejlődést vettem észre a lányokon. Azt gondolom nyerhettünk is volna, ha nem követjük el azokat a hibákat amikre felhívtam a figyelmüket előre. Második meccsünket a Kszse csapatával vívtuk, az első mérkőzésünk alapján teljesen optimista voltam, sajnos kár volt. Félve kézilabdáztunk, nem mertünk ütközni és minél gyorsabban szabadultunk a labdától. Sajnos megijedtek a lányok az ellenféltől, pedig kicsit keményebb játékkal és hittel lehetett volna esélyünk a jobb eredményre . Tanulni kell a hibáinkból és nem elkövetni azokat újra és újra…”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.