Két csapatunk is pályára lépett a Gyermekbajnokságban a magunk mögött hagyott hétvégén. Mérlegünk ezúttal is pozitív, hiszen három győzelem mellett csak egyszer szenvedtünk vereséget.

U13 – Két nagy arányú győzelem vasárnap
Hódmezővásárhelyi LKC – Szentesi FKC 34-3 (17-3)
Hódmezővásárhelyi LKC – ESK Kiskundorozsma 50-3 (26-3)
HLKC: Becsei (k), Gamsz (k), Kiss N. (k), Bereczki, Varga, Mészáros, Kővári, Körtvélyessy L., Bozó, Kovács, Fürdök, Körtvélyessy K., Nagygyörgy, Kiss L.
Papp Mihály edző: “Az eddigi meccseken kevesebb lehetőséget kapó játékosokat is szerepeltetni tudtuk. Legnagyobb feladat a koncentráció szinten tartása volt, a lőtt és kapott gólok szerint ez sikerült. Reméljük a következő forduló nagyobb erőbedobásra kényszeríti a lányokat.”

U11 – Egy győzelem, egy vereség
Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 5-13 (2-7)
Hódmezővásárhelyi LKC – Tompa 31-3 (19-2)
HLKC: Forgó (k), Török (k), Csáki, Mészáros, Balázs, Dobsa, Hajnal, Koncz, Mihály, Becsek, Dani, Kovács M.
Farkas Lajos edző: “Jó látni, hogy fordulóról fordulóra, mérkőzésről mérkőzésre fejlődünk. A csapat több, mint fele U10 korosztályos életkorú, ezt figyelembe véve előttünk a jövő. A KSZSE ellen lehetett volna szorosabb is a végeredmény, ha jobban kihasználjuk a lehetőségeinket. Helyzetkihasználásban javulnunk kell a jövőben. A második mérkőzésen mindenki hozzá járult a nagy arányú győzelemhez. Összességében megdicsérem a lányokat, hiszen fegyelmezetten, és a taktikai utasításokat betartva játszottak.” 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.