Vasárnap az U12-es (2007 korosztály) csapatunk számára is megkezdődött a Gyermekbajnokság küzdelem-sorozata.
Lányaink Szegeden léptek pályára az Orosházi NKC és a Szeged KKSE csapatai ellen, és több 2008-as játékossal kiegészülve kifejezetten dicséretes játékot produkáltak.
Az slső mérkőzésen magabiztosan győzték le az Orosházát, a második összecsapáson pedig szoros első félidő után vereséget szenvedtek a szegediektől.

Gyermekbajnokság – U12
Szeged, 2018.09.30.
Hódmezővásárhelyi LKC – Orosházi NKC 16-8 (8-2)
Hódmezővásárhelyi LKC – Szeged KKSE 9-18 (6-8)
HLKC: Magyar Csenge, Forgó Fanni, Török Laura (kapusok) Bereczki Dóra, Kővári Zsófia, Koncz Lina, Mihály Zsóka, Balázs Kata, Hajnal Fanni, Körtvélyessy Kata, Nagygyörgy Boglárka, Mérai Lili, Kiss Lili

Székesi Fanni vezetőedző: “A hétvégén az Orosházával és a Dorozsmával játszottunk a Gyermekbajnokság első fordulójában. Az első mérkőzésen nagyon jó iramot diktáltunk, és kellőképpen agresszívek voltunk, de azért mindennel nem lehetek teljesen elégedett. Csökkenteni kell a rossz átadások számát, és jobban oda kell figyelni a befejezésekre. A második meccsen elég sokáig fej -fej mellett haladtunk, a helyzeteink is megvoltak ha azokat belőjük, nem lett volna probléma. Mindenkit kiemelek a csapatból, egytől-egyig nagyon jó szellembe játszottak a lányok. Nagyon büszke vagyok rájuk, de van még miben fejlődni. Igyekszünk az edzéseken javítani a hibákat.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.