KépkivágásA sorsolás szeszélye folytán a KSZSE után újra egy szegedi csapat, ezúttal Szegedd KKSE ellen lépünk pályára az NBI/B hétvégi fordulójában. Ez a meccs azonban lényegesen nehezebbnek ígérkezik, hiszen a mezőny egyik élcsapata ellen játszunk pénteken, akik a tavalyi bajnokságban csak hajszállal maradtak le a feljutásról, és az idei évnek is  komoly célokkal vágtak neki.
A hazai csapat 6 fordulót követően a tabella ötödik helyén áll, legutóbb a Nyíradony vendégeként magabiztos, 10 gólos győzelmet arattak. Mi legutóbb a KSZSE ellen jó játékkal szereztük meg a bajnoki pontokat, győzelmünkkel megőriztük helyünket a kilencedik helyen. A két csapat összecsapott idén már egyszer a Magyar Kupa első fordulójában. Akkor egy  szoros, kiélezett mérkőzésen kétgólos szegedi siker született, de végig egyenrangú ellenfelei voltunk Bakó Botond csapatának, csak a hajrában sikerült kiharcolniuk a győzelmet és a továbbjutást.
A pénteki összecsapáson a szegedi csapat tekinthető esélyesnek, csak akkor számíthatunk eredményes szereplésre, ha maximális taktikai fegyelemmel tudjuk lehozni a 60 percet. Elsődleges cél a tisztes helytállás, de természetesen mindent megteszünk a pontszerzésért.
PC Trade Szeged KKSE – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B női felnőtt bajnokság – 7. forduló
2017.10.27., 18.00 – Szeged, Etelka sor spcs.
Játékvezetők: Fehér Viktória, Répás Georgina
Versenybírók: Fekete József, Dr. Nádasdi Tamás
KandóKandó Dorottya, csapatunk beállósa: “A KSZSE elleni győzelmünk új lendületet adott, így kezdtük meg a felkészülést az újabb megyei meccsre. A Magyar Kupában már játszottunk a Dorozsmával, a pályán is tapasztaltuk, hogy az élmezőnybe igyekeznek. Éppen ezért fogunk még nagyobb erőbedobással küzdeni és mindent megteszünk a lehető legjobb eredmény érdekében.”
Bartók Csaba vezetőedző: “Győzelmi kényszer nélkül, ugyanakkor bízva egy jó játékban várjuk az újabb megyei derbit. Szeretnénk legalább egy olyan mérkőzést játszani, mint azt a Magyar Kupában játszottunk a Szegediek ellen, azaz nyitott mérkőzést a végéig!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.